ANNONS
Prenumerera på julkalendern

Grand Theft Auto V (GTA 5) (PS3)

Grand Theft Auto V (GTA 5) (PS3)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

349 kr
Delbetala fr 53 kr/mån

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt


Grand Theft Auto V ( GTA 5 ) - Release 17 September 2013

Grand Theft Auto V, utvecklat av seriens skapare Rockstar North, tar dig nu till Los Santos som är omgivet av kullar, landsbygd och stränder i det absolut största och mest ambitiösa spel som Rockstar skapat.
Med en ny, vågad riktning inom en öppenvärld där du är fri att agera som du vill och genom uppdragsbaserat historieberättande och online multiplayer tar Grand Theft Auto V dig med på jakten efter pengar och makt.

Nedan kan du läsa om några av höjdpunkterna  som vi kan vänta oss från GTA V som släpps i vår 2013 till Playstation 3 och Xbox 360.

  • Upplev den största spelvärlden I GTA’s historia – Världen i GTA V är större än Red Dead Redemption, GTA San Andreas och Grand Theft Auto IV tillsammans
  • I GTA V får du tillgång till 3 spelbara karaktärer som du kan byta mellan nästan när som helst.
  • Varje karaktär har sina egna förmågor och sin egen vinkel på storyn som utspelar sig i Grand theft Auto V
  • För att väcka Världen i GTA 5 till liv utnyttjar man PS3 och Xbox 360’s fulla potential. Det är dags för ”High definition” GTANya bilder 2012-08-22
 
Nya bilder 2012-08-20
 
Nya bilder 2012-07-13
 
 
Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2013-09-17  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3014105227  Tillverkare:  
Antal recensioner: 56 Genomsnittsbetyg: 4,6
84%
5%
2%
4%
5%

Mest hjälpsamma positiva recension

Patrik

Asså SNÄLLA jag är säker på att det här spelet kommer bli asgrymt- men skriv inte så många recensioner innan ni ens spelat spelet! Det är otroligt jobbigt. Tänk om spelet bli skitdåligt, och så tror alla att det är skitbra för att ni gett det fem innan det ens släppts... Behärska er!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Linn

Förstår inte varför ni skriver att leveranstiden är 1-3 arbetsdagar när ni ALLTID väntar tills tredje dagen innan man får det man beställt. Eller som tidigare när man har förbeställt något hos er för att kunna få spelet så fort som möjligt och ÄNDÅ få spelet till och med EFTER att det har släppts.

Finns väl inte mycket mer att säga än att spelt är sjukt kul!

Roligt, spännande spel

Ett fantastiskt spel som jag haft sedan releasen och har fortfarande minst lika roligt med spelet, framförallt i onlineläget. Köp!

jag beställde min i lördags hoppas att jag får den imorgon

Hoppas att det kommer imorgon. Jag beställde den på söndag och enligt er som borde det kommar idag. Ni får 5 sjärnor om leveransen kommer imorgon eller fredag.

- Leveranstid, GALET BRA. Beställde det igår på morgonen, fick ett meddelande på kvällen att det var skickat från deras lager, å idag efter skolan låg det i brevlådan. Grymt!
- Spelet är grymt, grafik å allt.

Blev en mycket uppskattad julklapp!

Niice!

Sjukt bra spel! Bra story, kul att man kan växla mellan de olika karaktärerna. Bättre spelkänsla när man kör bil än tidigare spel. Dock saknas lite kontrollfunktioner som borde vara självklara. Men spelets generella känsla överväger det!

Super bra spel!

Suveränt spel! Enda minuset är den halvkassa grafiken...riktigt dålig på sina ställen, samt rörligheten på karaktärerna, ex hur de faller osv. Det ser ganska patetiskt ut. Men som sagt, i det stora hela ett klockrent köp!

Över förväntan, aldrig varit något "hardcore" gta fan, men gta V är bland de roligaste jag har spelat, bästa av gta serien!

Grymt bra spel, hade höga förväntningar innan releasen och det är kanon. Har spelat samtliga GTA-spelen i serien så femman är ett måste.

Precis som flera andra skriver kan folk fokusera på recension av spelet istället för att betygsätta deras leveransproblem det hör inte hemma här, ta det med kundtjänst istället!!

fruktansvärt bra spel!
underbar grafik
enormt stor värld
mängder med missions, side missions och annat.
detta är lätt ett av årets största spel!
är dock lite besviken på att det är för lätt, men det kan man själv välja inför alla uppdrag.
Helt underbart att vara mer än en huvud karaktär, men man blandar ihop dem lite i början. VARFÖR MÅSTE ALLA IDIOTJÄVLAR SÄTTA BETYG 1 PÅ SPELET NÄR DE ÄR LÄNGRE LEVERANS ÄN CDON SKRIVIT PÅ HEMSIDAN?!??!! DET E FAN INTE SPELETS FEL ERA DUMMA *** IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Håller med föregående talare.
5e dagen nu utan ett spel. 1-3 dagars leverans? No way.
Inte undra på att CDON:s aktie går som ett krattskaft! Skojjare!
Det var sista gången jag köpte något av er. Och aktierna är sålda, btw!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »