ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Halo 4 (Xbox 360)

Halo 4 (Xbox 360)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
The Master Chief returns to battle an ancient evil bent on vengeance and annihilation. Shipwrecked on a mysterious world, faced with new enemies and deadly technology...the universe will never be the same.
Kategori: Action, Äventyr, Onlinespel, FPS, Limited  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-11-06  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3014647445  Tillverkare: Bungie 
Antal recensioner: 27 Genomsnittsbetyg: 4,8
78%
22%
0%
0%
0%

En bra fortsättning efter 3:an. fick den snabbt också från cdon.

Det var länge sedan jag nästan sträckspelade ett spel men Halo 4 var svårt att lägga ifrån sig. Snabb leverans!

!!!

Ett grymt bra spel, i multiplayer kan man spela i flera timmar utan att ledsna. Story läget är också bra.

Sonen älskar detta spel!
Mycket snabb leverans från cdon.com vilket jag uppskattar.

Ett ut av världens bästa spelserie tycker jag men inget slår james bond 007 spelserien. Men det är vad jag tycker. men själva spelet är bra spänande och roligt att spela. Microsoft ni har gjort ett bra jobb med det här spelet Hoppas att ni utveklar er mer.

Mycket bra spel som tyvärr blivit en aning hatat pga alla ps3 ägare som inte får spela detta. Ha- ha
Jämfört mot Black Ops 2 så är detta mycket roligare online. Lite mindre lagg. Köp och du får en utmaning !

Multiplayern i Halo 4 tokäger verkligen. Black Ops 2 framstår som ett buggigt sjukt skämt gjort av pryoelever i jämförelse. Varning: Denna multiplayer kommer ta allt ur dig. Är du noob, så blir du ägd :) Samtidigt är den en superutmaning för spelfreaks. Och snyggt som tusan!

Bästa spelet hittils.Multiplayern är helt fantastisk, väldigt snygga armors till karaktären och grafiken är helt awesome. Man har tagit bort figerfight ( eller hur det nu stavas) och lagt till spartan ops istället. 1000ggr roligare än figerfight

Halo 4 är awsome Bästa Halo spelet jag har kört Längtar tills Halo 5 kmr nog bli dunder bra men en sak jag hatar vad dem gjorde DEM TOG BORT MIN HORNET/FALCON! det ända fordomet som gjorde det kul att köra Mulltiplayer på (förutom Moonghost den är ball!)

Halo 4 sparkar bakdel!!!!

Detta va ett bra halo spel. Men blev lite besviken på storyn. Det va för kort och gick alldeles för fort framåt. Man hängde inte med något först gången när man körde.

Detta spel får 8/10

Halo 4 är inte det bästa spelet i Halo-serien men det är ändå ett grymt bra spel.

Kampanjen är riktigt bra, tycker dock storyn inte är helt klockren men den är ändå riktigt bra. Finns även Spartan Ops som inte är lika bra som kampanjen, tycker inte det är så kul men det är helt okej faktiskt.
Multiplayer däremot... det är det bästa i hela spelet.

Spelar man co-op i kampanjen eller i Spartan Ops så kommer det lagga, spelet fryser till någon sekund då o då och det är väldigt irrriterande. Detta händer dock inte i övrig multiplayer ('War Games' som det heter i spelet). Vet inte om det här händer ifall man spelar i split-screen eller system link, har bara spelat online. Detta drabbar en oavsett ens NAT-status.
Spelet är jättesnygg men har lite problem med texturerna, ibland fattas det texturer och ibland ploppar det upp objekt när du närmar dig dom (stenar t.ex). Går du bakåt försvinner dom. Halo 4 är kanske för tungdrivet för Xbox 360.

Om du som jag tycker om FPS-spel så ska definivt prova Halo 4, det är ett skitbra spel och kommer med största sannolikhet inte göra dig besviken.
Är du ett inbitet Halo-fan så måste du skaffa det här spelet.
Tycker du inte om Halo eller FPS-spel överhuvudtaget så ska du hålla dig borta från det här, du kastar dina pengar i sjön. Halo 4 får 4/5.

jag hade höga förväntningar på detta spel och det levde upp till dom. de första banorna i campain känns lite sega i början men när man väl kommit in i storyn så märker man att detta är en bra start på en ny trilogi.
jag har upplevt vissa mindre buggar i multiplayer men inget man stör sig på :)
P.S. om någon missat detta så får man preorder koderna via hotmail och inte via paketet. hoppas det hjälpte :)

Mål lös. Älskar den nya tekniken. Snabbt att klara spelet . Men gud vilken kvalité!
Halo fans där ute.... missa inte detta.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »