Kingdom Hearts 3DS Dream Drop Distance (Nintendo 3DS)

Kingdom Hearts 3DS Dream Drop Distance (Nintendo 3DS)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

499 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Kategori: Rollspel, Nintendo 3DS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-07-20  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3010786320  Tillverkare:  
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

KINGDOM HEARTS <333333

Kingdom Hearts 3DS Dream Drop Distance

Mycket bra och roligt Kingdom hearts spel, fin grafik och enkel kontroll. Finns flera svårighets grader och när man klarat spelet en gång låses ett ännu svårare val upp. Du kan spela som både Riku och Sora, och tar även hjälp i strid från olika "monster" som man kan levla upp och spela mini spel med. Kan verka jobbigt men man blir belönad. Spelet kan spelas i minst 30-50 timmar beroende på om du villa samla på dig allt, få alla keyblades, levla "Spirits" och klara alla hemliga bossar osv. Ännu längre om du spelar en gång till på svår nivå för att låsa upp eventuella hemligheter.

Inga Final fantasy karaktärer i detta spel men där i mot får du träffa karaktärer från "The world ends with you.", ett annat av Square enix spel serier. Tyckte det var trevligt att se dessa karaktärer i 3D. Spela gärna det spelet också som finns på den gamla DS'en men passar även till 3DS.

Man skall helst ha spelat Kingdom hearts (PS2) och Kingdom hearts 2 (PS2) innan. Fast om du inte har någon möjlighet så har spelet en massa samman fattningar som man samlar på sig där du får reda på det vitsigaste. Rekommenderas till alla gamla Kingdom hearts fans samt de som är nyfikna på serien. Var inte blyga att testa detta som ert första spel i serien.