Kirby Mass Attack (Nintendo DS)

Kirby Mass Attack  (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-20%

279 kr
Ord. pris 349 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
När en ondskefull typ dyker upp och splittrar Kirby i tio delar tror alla att den lilla rosa puffbollen har mött sin överman, men icke. Tio Kirby är mäktigare än en!

Ju fler kockar desto sämre soppa brukar det heta, men i det här fallet är det precis tvärtom! Du kan max ha tio Kirby åt gången som du styr som en klunga, men om de inte får i sig tillräckligt med frukt så kommer antalet att minska raskt. Se därför till att äta all frukt du kommer över och hålla alla Kirby mätta!

Att vara många har stor betydelse i Kirby Mass Attack. En ensam liten Kirby får svårare att besegra fiender, det blir tyngre att flytta stora föremål och en del pussel blir rentav omöjliga om man är helt själv.

Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-10-28  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3015117531  Tillverkare: HAL Labs 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%