Lord of the Rings: War in the north (Xbox 360)

Lord of the Rings: War in the north (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

  • Strid i de krigshärjade markerna i norra Midgård, på ett uppdrag som Gandalf betraktar som livsviktigt för ringens färd till Mordor.
  • Bilda ett eget brödraskap med upp till två andra spelare och samarbeta mot Saurons makter i norr.
  • Utforska länder och berättelser som inte visats förut, och träffa på nya figurer, samt en del välkända figurer från tidigare filmer.
Kategori: Action, Äventyr, Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-11-09  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3012059435  Tillverkare: Snowblind Studios 
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 4
40%
20%
40%
0%
0%

Mucket bra spel. Spelade genom hela spelet. CO-OP. och det va riktigh bra. Hamen hamen som man säger.

Köpt detta spel efter att jag spelat en hyr-version några timmar.Sjukt bra för att vara baserat på film,vilket brukar (som sagt) bli riktigt dåligt!Härligt att någon lägger energi och kapital på att göra ett bra spel efter en film,så bra att jag var tvungen att köpa det efter hyrning,då är det bra!

3.5/5 i betyg.
Spel som bygger på film licenser brukar vara riktigt dåliga. Detta är inte det. Det är en unik story som är parallell med händelserna i film trilogin. Man träffar på figurerna från filmen under olika händelser i spelet.
Grafiken är hyffsad. Musiken är fantastisk av Ion Zur, som vunnit många utmärkelser. (legendariskt soundtrack till Dragon Age Origins). Det finns massa collectables i spelet som gör att man kan spela om spelet. Lite rollspels element där man kan välja vilka färdigheter ens figur har.

Det dåliga är ban designen, att det är för lite "tal" och val möjligheter i spelet. Spelet är helt linjärt. Strids mekaniken är lite enformig.

Mitt tips är att hyra spelet. Jag spelade igenom det på under 6 timmar.

Riktigt roligt! Men kan bugga sönder rejält, Jag och en kompis kunde inte försätta efter ett ca 10 timmars speltid pga av att ena karaktären inte kunde gå vidare i spelet tex.. inte skoj att börja om då.

Superbra spel. Ett måste för alla Sagan om ringen älskare 5/5