ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Mass Effect 2 Classic (PC)

Mass Effect 2 Classic (PC)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Two years after Commander Shepard repelled invading Reapers bent on the destruction of organic life, a mysterious new enemy has emerged. On the fringes of known space, something is silently abducting entire human colonies. Now Shepard must work with Cerberus, a ruthless organization devoted to human survival at any cost, to stop the most terrifying threat mankind has ever faced.

To even attempt this perilous mission, Shepard must assemble the galaxy's most elite team and command the most powerful ship ever built. Even then, they say it would be suicide. Commander Shepard intends to prove them wrong.

 

Kategori: Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-01-28  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3006435108  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Som vanligt, Bioware visar vad dom kan och det är som vanligt, väldigt bra.
Givande, lång story med massor med olika karkatärer att lära känna, använda och upptäcka planetrar, se vad det finns. Prata med alla där på planeten, man vet ju aldrig, kan ju gömma sig ett uppdrag bakom en av dom, eller två kanske.
Få åka till outforskade ställen och scanna planetrar och skaffa lite saker från dom.
Kontrollerna till spelet är som dom flesta andra Bioware spel jag har spelat, smått komplicerade i början men man lär sig snabbt. Fast här har man inge problem med ens squads attacker, väldigt lätta att använda och att bestämma vad dom ska använda och på vem.
Enda jag inte riktigt förstod var onda och dom goda poängen man får, ibland kan det se ut som man gör det goda men man får det onda så att säga, men inget större fel.

Starkt rekommendera detta spel.

Bästa spelet någonsin! Har klarat det typ 15 gånger. Grät dom två första gångerna jag klarade det. Det ända som är ett litet klagomål är att jag personligen tycker att spelet är för enkelt på "Insanity" som är den högsta svårighets graden. Men för en n00b är det nog svårt på typ Normal eller Veteran. Om du tycker om RPGs måste du köpa detta!
Jag rekommenderar PC versionen för att den har bättre grafik och kontrollerna är skönare i min åsikt.

Det absolut bästa spelet i serien, utan tvekan. Köp!!!

Tycker du om första mass effect eller bara gillar RPG som tex: Kotor så älskar du detta! Helt klar sitt pris. Det finns bara 1 sak jag kan klaga på och det är att man inte kan ha "Toggle helmet on/off" som i första mass effect, utan du måste ta av den och på den hemma i ditt skepp vilket kan förstöra RPG känslan i vissa conversationer men annars En klar 5/5!!

PS: Köp det! Do it!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »