ANNONS
Bokrea på CDON.COM

Mass Effect 3 (PC)

Mass Effect 3 (PC)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Ladda ner

Ladda ner: Mass Effect 3

Inte alla kommer att överleva. Den uråldriga utomjordiska rasen "Reapers", har startat en fullskalig attack och de lämnar död och förödelse där de drar fram. Jorden har erövrats, galaxen står på randen till total förgörelse och du är den enda som kan stoppa dem. Priset för att misslyckas är högt - total utplåning. Du är Commander Shephard, en karaktär som du kan forma till din egen avbild.

Du styr händelseförloppet, vilken planet du kommer att rädda från att utplånas, och vilka allianser du kommer att skapa eller bryta medan du samlar trupperna som ska stoppa Reapers-hotet en gång för alla. Hur du strider är helt upp till dig: dra ut i krig med dragna vapen eller sök skydd för att planera ett mer taktiskt anfall. Använd din trupp till fullo eller spela som ensamvarg. Döda från distans eller anfall direkt i förödande närstridsattacker. Mass Effect 3 reagerar på alla beslut du fattar medan du spelar igenom en unik upplevelse som du själv skapar.

  • En omfattande och spännande berättelse:Upplev ett episkt scfi-äventyr med flera olika alternativa slut som bestäms av dina val och handlingar.
  • En massiv världKriga på galaxens planeter medan du samlar den ultimata armén som ska återerövra jorden innan det är för sent.
  • Storskaliga och intelligenta fienderStrid mot enorma fiender och ta dig an en smartare motståndare som konstant kommer att utmana din bästa stridstaktik och hela tiden hålla dig på tårna.
  • Lås upp en anpassningsbar vapenarsenalSkräddarsy varje vapen med kraftfulla och dödliga uppdateringar inklusive kikarsikten, extra stora magasin med mera, med mera. Varje enskilt vapen har sin egen kraftfulla effekt och utseende.
  • Döda på distans eller gå i närstridAnpassa din soldat och trupp för att kunna attackera fienden på dina villkor. Den enorma variationen av vapen, förmågor och utrustning låter dig kriga mot fienden med din spelstil.
Kategori: Action, Äventyr, Rollspel, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-03-08  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3013663740  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 12 Genomsnittsbetyg: 3,7
33%
25%
25%
8%
8%

Mest hjälpsamma positiva recension

Marcus

Spelet är en fantastisk fortsättning på de tidigare två Mass Effect spelen, och borde lätt kunnat få en 4a eller 5a i betyg. Det får den INTE. Det blir en 3a.

Jag vill varna för att om du är ett fan utav serien, så kommer du kanske inte att gilla slutet.
Många spelare (mig inkluderat) blev så missnöjda att det saboterade i princip hela spelupplevelsen.
Det handlar alltså om seriösa plot hål och forcerade val, ingenting man hade väntat sig från varken Bioware eller Mass Effect serien.

Spelet är dock, till en början (ja faktiskt allting utom just slutet är) episkt, och en god upplevelse.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Daniel Alexander

Tveklöst det sämsta spelet i triologin, ytterst få ljusglmtar där biowares story lyser igenom. Och garanterat en topp 5 placering för världens sämsta slut genom tiderna med eller utan extended cut. Enbart nya spelare till mass effect finner detta spel bra , för veteraner som har varit med från första början är detta ett svek mot de och de tidigare spelen. Syftet ed detta spel är att främja nya spelae och samla in pengar. Förmodligen en produkt som behövde större budget och mer utvecklingstid. Men tvingades ut på marknaden alldles för fort.

Summa summarum för all i välden köp inte detta spel, dt raserar all kärlek till ME universum.

me3

Tveklöst det sämsta spelet i triologin, ytterst få ljusglmtar där biowares story lyser igenom. Och garanterat en topp 5 placering för världens sämsta slut genom tiderna med eller utan extended cut. Enbart nya spelare till mass effect finner detta spel bra , för veteraner som har varit med från första början är detta ett svek mot de och de tidigare spelen. Syftet ed detta spel är att främja nya spelae och samla in pengar. Förmodligen en produkt som behövde större budget och mer utvecklingstid. Men tvingades ut på marknaden alldles för fort.

Summa summarum för all i välden köp inte detta spel, dt raserar all kärlek till ME universum.

Ett fantastiskt spel, men tack vare det lite halvhjärtade slutet får det inte full pott.

With no doubts the worst Mass Effect of the three.
The graphics are the same old ones, low polygons count, medium textures res, flat scenarios. A five or six year old game, it makes you think that this chapter (lik ethe second one) was developed at the same time with the first one, and released just after years to better milk us.
The combat system is always the same but simplified which removed some of the -few- strategy from the previous two chapters.
Weapons and armor improving is almost null, but that´s no news in the ME franchise.
On the bright side the rpg experience is always over the top, with articulated and deep conversations available everywhere as well as the possibility to interact with the other main characters of the story.
The old good plot still the same but at least is not mortally boring as the gameplay itself.
Anyway, switching from a 2012/2013 triple A game to this one feels like jumping in the past, good for today´s budget price that sells for, nothing more.
Good for new fans and casual fps players, a major slap in the face for original Mass Effect players.

Skit bra spel! Bästa multiplayer jag någonsin har sett. När jag hade klarat ME3 för första gången grät jag inte för att slutet var "bra" utan för att jag kom på att jag hade slösat så mycket tid på dom tre spelen för att få det där skit slutet. Om du hade frågat mig vad jag skulle ge spelet i betyg 10 minuter innan slutet skulle jag ha gett det 10/10. Men med det där skit slutet fick den 8/10. Första mig inte fel för att när "The extended cut" kom ut (som är ett gratis DLC med ett nytt slut) så blev det faktiskt ett väldigt bra slut på trilogin.
Jag rekommenderar att du spelar dom andra två spelen innan det här så förstår du storyn mycket bättre. Jag tycker att PC versionerna på alla tre spelen är mycket bättre än PS3 och Xbox 360 versionerna för att PC versionerna har bättre grafik och kontrollerna är skönare i min åsikt.

Mass Effect 3 får 10/10 i betyg på PC versionen, 5/10 på Xbox 360 och PS3 versionen (Xbox 360 versionen är lite roligare än PS3 versionen för att det blir lite roligare när man använder Kinect på Xbox 360)

Dyng bra spel enligt mig och enastående storyline genom alla 3 spelen! När jag hade lirat klart alla mass effect i rätt och ordning(sammanlagt ca 65 timmar för alla tre) kände jag bara wow! Det här är fan i mig konststycken inom spelvärlden! Kändes hela tiden motiverande och göra så bra val som möjligt för att rädda galaxen. Alla karaktärer grymma och personliga! Riktigt schysst gameplay o action. Bra musik också! Hel nöjd MEN hade kanske önskat lite annat slut på det. Fast väldigt känslosamt och kan kanske förstå meningen med slutet då man lämnar en smått otillfredställd så en uppföljning av något slag dyker upp och fyller igen. Man får se! 5 av 5 för bättre spelserie får svårt att klå mass effect!

Inte samma känsla och lika episkt som Mass Effect 1 inget planetutforskande heller sen ett påklistrat positivt slut i DLC som visserligen stänger lite plotholes men dBioware ger efter för den stora massan vilket är riktigt illa. orginalslutet är väldigt hårt och tungt jag förstår plotholes debatten men den dystra och episka tonen av slutet skulle fått vara kvar.

Men trots allt ett välgjort spel

Okej, here goes. Mass Effect 3 är ett helt otroligt spel, det är ungefär lika bra grafik som i 2an och enligt min åsikt har kontrollerna förbättrats rejält (speciellt att komma in och ut ur cover).
Storyn är riktigt bra skriven, jag tror att det inte var många med torra ögon under några speciella scener - själv hade jag världens gråtparty.
Jag gillar faktiskt att man kan spela Multiplayer (orelaterat till Singleplayer, förutom att dina war assets höjs), jag vet att vissa inte tycker att det passar in, men det är ju faktiskt valfritt.

Finns det något jag inte gillar med spelet? Ja, tyvärr. Det finns många buggar och glitches i spelet (exempelvis så försvinner Shepard helt plötsligt, eller så står hon/han och talar med en vägg istället för personen framför), i Multiplayer kan stegar sluta fungera, fienden och allies kan frysa fast, och ljudet förvandlas ibland till något metalliskt helikopterljud. Men sådant överlever jag.
Jag kan väl inte direkt säga att de sista tio minuterna var något att jubla över heller, och jag hoppas VERKLIGEN att det blir ett bättre slut i det DLC som ska komma ut till sommaren, gratis.

Spelet i sig är en upplevelse! Jag har precis kommit till slutet av spelet, och jag är imponerad!
Jag tillhör den där gamla generationen som satt och dreglade över Game and Watch när det kom.
Detta innnebär att jag har spelat allt som går att spela på pc konsol etc.. Och ibland så dyker det
upp några riktigt bra spel på marknaden, jag anser att Mass effekt 3 är ett av dom helt klart.

Till själva spelet: Man kan spela det i typ 3 player lägen som betyder att man kan välja att använda
hjärnan eller bara meja ner allt och alla, och låta datorn sköta snacket åt en. Perfekt för gamla gubbar
som mig som har svårt att tänka efter en halvtimma framför datorn... Grafiken är precis som man förväntar sig i rymdspel med laserpickadoller och Lightspeed. Wooow!! Mitt råd till er som tvekar att
köpa spelet är: Köp det, sjukskriv dig, stäng av mobilen, skicka flickvännen till hennes mamma el nått sånt, köp hörlurar med riktigt surruondljud.. Spela, njut, må bra, dröm....

http://www.gamespot.com/mass-effect-3/reviews/mass-effect-3-review-6363906/?page=3
Bara 1 player

Har inte spelat denna serie än. är det möjligt att spela ihop 2 personer på detta spel lr är det bara för 1 person? tack för svar :)

Spelet är en fantastisk fortsättning på de tidigare två Mass Effect spelen, och borde lätt kunnat få en 4a eller 5a i betyg. Det får den INTE. Det blir en 3a.

Jag vill varna för att om du är ett fan utav serien, så kommer du kanske inte att gilla slutet.
Många spelare (mig inkluderat) blev så missnöjda att det saboterade i princip hela spelupplevelsen.
Det handlar alltså om seriösa plot hål och forcerade val, ingenting man hade väntat sig från varken Bioware eller Mass Effect serien.

Spelet är dock, till en början (ja faktiskt allting utom just slutet är) episkt, och en god upplevelse.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »