Michael Jackson The Experience (Nintendo Wii)

Michael Jackson The Experience (Nintendo Wii)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Kungen av pop var en unik konstnär som mer än någon annan kunde kombinera fantastiska sånger med danssteg som utmanade både fantasin och fysikens lagar. Nu får du möjlighet att visa att du har det som krävs för att göra samma sak. Uppträd med en rad av Michael Jacksons mest berömda musiknummer, som Beat It och Billie Jean, moonwalka över scenen medan alla dina rörelser registreras och återskapas på skärmen.
  • Spelet innehåller en lång rad av Michael Jacksons mest kända låtar, som Bad, Beat It, Billie Jean, Earth Song, The Girl Is Mine, Who Is It, Workin' Day And Night och många fler.
  • Nu kan du inta scenen som Kungen av pop och försöka att återskapa både sång och danssteg.
  • Du får möjlighet att återuppleva en rad av Michael Jacksons mest legendariska uppträdanden.
  • Det är möjligt att spela och uppleva de virtuella stjärnstunderna tillsammans med både familj och vänner, när ni försöker att lyfta legenden till nya höjder.
  • Spelet använder de senaste tekniska möjligheterna för att stärka den musikaliska upplevelsen med bl.a. stöd av Kinect till Xbox 360, PlayStation Move till PS3 och Wii. På så sätt återskapas alla dina rörelser in i minsta detalj på skärmen.
  • Upplev hur dina prestationer utlöser både grafiska och musikaliska effekter.
  • Michael Jackson har sålt cirka 750 miljoner skivor, haft 13 nummer 1-singlar, antagits i Rock and Roll Hall of Fame hela två gånger och vunnit 13 Grammy. Kan du göra detsamma?
Kategori: Musik  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-11-25  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3011943388  Tillverkare: UbiSoft 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

jag tycker att detta spel är ett jätte bra spel om man gillar bo dansa eller vill bara ha kul. Detta spelet är jätte bra 5/5 får det i poäng :)

Rolig och bra träning för barn och vuxna =D

Fantastisk "Dansspel" även för vuxna !
Bra workout och roligt att dansa med Jackson
till hans musik . Min 6-årig barnbarn älskar den också !
Vi har det roligt med MJ !