NHL 14 (PS3)

NHL 14 (PS3)
  • I den här åldersgruppen exponeras spelaren för våld av en lite mer grafisk karaktär som är riktat mot fantasifigurer. Allt våld mot människoliknande figurer eller igenkännliga djur ska fortfarande vara icke-grafiskt. Nakenhet av en något mera grafisk karaktär får visas. Eventuellt grovt språk måste vara av milt slag och får inte innehålla några sexuella svordomar.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Släpp loss den högklassiga hockeyns aggression, fart och skicklighet. NHL 14 drar nytta av den bästa teknologin från EA SPORTS för att leverera den mest autentiska hockeyupplevelsen någonsin. Tackla med hjälp av den högteknologiska NHL Collision Physics-funktionen som är byggd på FIFA:s revolutionerande Player Impact Engine.

Kasta handskarna med nya Enforcer Engine som hämtat kraft från EA SPORTS Fight Night-teknologi. Lura försvararna med nya OneTouch-dribblingar och upplev en ny nivå av fart och kontroll i den andra upplagan av True Performance Skating. Feta tacklingar, realistiska fighter och otrolig fart och skicklighet. Det här är NHL- hockey när den är som allra bäst med kraften från en generation av EA SPORTS-innovation.

  • NHL® Collision Physics -Utvecklad med teknik från FIFA-seriens kritikerrosade Player Impact Engine kan NHL® Collision Physics introducera hårdare och mer spännande tacklingar som bättre efterliknar verkligheten. Det nya kontrollschemat för vänsterspaken gör det dessutom enklare att sätta in de matchavgörande tacklingarna.
  • Enforcer Engine - NHL 14 har lånat teknologi från EA SPORTS hyllade boxningsspel Fight Night och kan nu leverera slagsmål i 3:e persons vy med äkta storleks- och styrkedifferentiering mellan spelarna.
  • True Performance Skating - True Performance Skatingbygger vidare på den banbrytande innovationen som introducerade fysikbaserad skridskoåkning och fler än 1000 nya skridskoåkningsanimationer. Den andra upplagan av True Performance Skating levererar förbättrad acceleration, mer explosiva första skär, snabbare svängar och förbättrad överstegsåkning vilket resulterar i mer reaktiva spelare med oöverträffade kontrollmöjligheter.
  • OneTouch-dribblingar - Upplev hur det känns att vara en superstjärna med det nya dribblingssystemet som du lätt kontrollerar via vänsterspaken plus en knapp. Allt från nybörjare till avancerade spelare kan uppleva snabbare dribblingar och intuitiva kombinationer vilket skapar fler moves än någonsin tidigare.
  • Lev ett liv som hockeyproffs - I det nya Be a Pro-läget kan du prova på livet som NHL-proffs. Oavsett om du befinner dig på eller vid sidan av isen får alla beslut betydelse för din framtid. Interagera med dina lagkamrater vid sidan av isen. Bli intervjuad. Alla vägval påverkar din relation med fans, medspelare och ledning vilket i sin tur påverkar din skicklighet och karriär.
  • EA SPORTS NHL Online Seasons - NHL 14 kan nu erbjuda klassens bästa upp- och nedflyttningssystem i Hockey Ultimate Team & EA SPORTS Hockey League. Vinn matcher och avancera till en högre division eller förlora och upplev hur ditt lag flyttas ner. Spelarna kan följa sina lags framsteg under flera säsonger.
  • Create the greatest fantasy team in sports with NHL® 13 Hockey Ultimate Team. In a hockey world without career lengths or a salary cap, acquire and assemble top players from around the world, then take on friends or skilled opponents from a massive online community.
Kategori: Sport  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2013-09-12  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3023538013  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 15 Genomsnittsbetyg: 4,5
53%
40%
7%
0%
0%

bra

Som nybörjare inom denna genre så har jag svårt med alla olika knapptryckningar man ska göra för att kunna spela. Därför var det perfekt att det går att använda de gamla NHL-94 kontrollerna som är mycket färre. Grymt att spela tillsammans med några polare!

Riktigt bra spel, med nya fysikmotorn som highlight. Tacklingar och riktningsvändningar är mycket mer realistiska nu än i tidigare versioner av det.

NHL 14 är mycket bra! Snabb lev också!

Hade tröttnat lite på NHL-13, fick upp intresset med NHL-14 igen, det blev ett lyft.

Jag är väldigt nöjd med NHL 14, det är ett kanonspel. Jag gillar speciellt den nya fysikmotorn de använt sig av och det märks verkligen i alla påkörningar och tacklingar.

Bästa Nhl spelet sen NHL 94!

Kanon spel

Jag har alltid gillat NHL sen man började spela dem på ps1 och detta spel är då det bästa någonsin, verklighetstroget som att se en match på tv och ett grymt bra be a pro läge plus en hel del massa saker, slagsmåls motorn är grym och man kan slåss när som helst var som helst på planen och med vem som helst. ,
Gillar man NHL ska man definitivt köpa det. Och min kod som jag fick den funkade då alldeles utmärkt. Nhl 94 är så där skulle jag vilja säga.

Mycket fint spel. bara plus

Väl värt alla pengar, lite synd dock att koden till en del prylar inte funka

Vad är meningen med att förhandsboka spel när erbjudande koden inte fungerar.

Verkar som att alla koder CDON skickat ut är felaktiga då ingen har fått dem att fungera och vi får inga nya koder från EA Sports förrän de har löst ärendet med CDON.

Likaså står det galet i mailet med koden där det står att man ska in i PS-Store och knappa in den, men man ska in i spelet och där välja "Anpassa" och Lös in kod.

Utöver detta så är spelet snyggt som de alltid brukar vara, förutom laddtiderna som jag tycker tar på tok för lång tid.

Tycker att så kallade NHL 94 delen är ett fiasko... Hela grejen var ju att man skulle få lira med de stora stjärnorna från förr:( Men NHL 14 är br i alla fall.

Förhandsbokade och fick min kod men den funkar ju inte.......

För mig är den fysiska aspekten en av de viktigaste delarna i ishockey. Det är just det som är största nyheten i NHL 14, vilket gör att jag är väldigt sugen på det här spelet.

Framför allt har tacklingarna förbättrats avsevärt. Man kan man dela ut rejäla open ice-tacklingar som får motståndarna att lätta från isen och du kommer kunna köra över killen som kommer längs sargen och säga att han "just got Kronwalled!". Det ser riktigt schysst ut, tycker jag.

Jag var tveksam när EA än en gång marknadsförde en NHL-titel med en ny slagsmålsmotor, men jag blev positivt överraskad. För första gången NÅGONSIN är det roligt! Dels ser slagsmålen i sig mycket bättre ut, men det bästa är nästan hur de startas. Ett skott efter signalen eller en ful tackling på motståndarens stjärna kan leda till att någon ger sig på dig vilket bidrar till mer realism.

Nytt för 14 är dessutom de snabba finterna. Även de ser bra ut och är ganska praktiska. De gamla finterna verkar dock finnas kvar, så det känns som om möjligheterna är fler i det här spelet.