ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Playstation 4 (Hårdvara)

Playstation 4 (Hårdvara)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-5%

3590 kr
Ord. pris 3789 kr
Delbetala fr 169 kr/mån
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Playstation 4

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Fri frakt

  • Fri frakt
Medföljer i kartongen:

PlayStation 4-system × 1

Trådlös handkontroll (DUALSHOCK®4) × 1

Mono-hörlurar× 1

Strömsladd × 1

HDMI-kabel × 1

USB-kabel × 1

Vi presenterar PlayStation 4 - Det kraftfullaste systemet

Det har aldrig funnits ett så avancerat spelsystem som PlayStation®4. Sanslösa grafikprestanda, oöverträffade mängder anpassat minne och processorer med 10 gånger kraften i PlayStation®3 – allt detta har gett spelbranschens bästa innovatörer fritt spelrum att skapa större, häftigare och mer uppslukande spelupplevelser. Och de är fler än du kan föreställa dig.

Automatiska uppdateringar i bakgrunden
Systemprogramvara och spel uppdateras i bakgrunden, så att PS4-systemet är redo för spel när du är det.

Spela när du laddar ned
Köp ett spel från PlayStation Store och spela det medan det laddas ned till din PS4.

Anpassat innehåll
PS4-systemet lär sig hur du spelar och sammanställer automatiskt material som du använder oftast.

Fortsätt spela
Spela dina PS4-spel på PlayStation Vita direkt via ditt Wi-Fi-nätverk tack vare funktionen Fjärrspel, så behöver du aldrig mer avbryta när du är inne i ett vinnande flow.

Visa upp din spelskicklighet
Låt inte dina segertåg vara en hemlighet. Föreviga dina största speltriumfer och dela med dig av dem till vänner direkt, genom en tryckning på SHARE-knappen.

Omistlig underhållning
Få tillgång till det bästa inom musik, film och tv. På PS4 krävs inte någon medlemsavgift för att du ska få tillgång till dina digitala nöjesprenumerationer. Du får ett komplett utbud av underhållning som du själv valt. Tillgängliga tjänster: Netflix, ViaPlay, Vidzone och Music Unlimted.

PS4 på kommando
Logga in på PS4 direkt med ansiktsigenkänning och använd röstkommandon till att navigera på PS4-systemmenyn utan att använda några knappar.

Håll dig ansluten med PS4
Inte hemma? Inga problem. Med PlayStation App kan du ansluta till din egen PS4 via smarttelefon eller surfplatta var du än är.

Tekniska specifikationer:

BD-/DVD-enhet (endast spelare):

BD x6 CAV

DVD x8 CAV

 

AV-utgång:

HDMI

Digitala utdata (optiska)

 

Kommunikation:

Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)

IEEE 802.11 b/g/n

Bluetooth® 2.1 (EDR)

 

Lagringsutrymme:

500 GB hårddiskenhet.

 

Ingång/utgång:

2 st supersnabba USBx-portar (USB 3.0)

1 st AUX-port

 

Kategori: Hardware PS4  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2014-03-27  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3014751557  Tillverkare:  
Antal recensioner: 123 Genomsnittsbetyg: 3,7
54%
15%
5%
2%
24%

Mest hjälpsamma positiva recension

Andreas

Egentligen är det lite tidigt att göra någon ordentlig bedömning av playstation 4 eftersom den fortfarande är ny och det inte finns så mycket spel. Helhetsintrycket är att det helt enkelt är nästa generation av PS3, d.v.s. jag hade nog någonstans förväntat mig mer.... Har bara kört fifa 14 demon och cod ghosts än så länge. Ghosts köpte jag som nedladdning och det fungerade utmärkt, playstation store är grymt mycket snabbare på ps4an.
Konsollen

Plus:
- HDMI-kabel följde med i paketet
- Ps4an hela tiden spelar in 15 minuter av senaste gameplay och via knappen share kan man sedan ladda upp detta till exempelvis youtube

- Livestreama sitt spelande och se på andras samt interagera med dem
- Alla trophies från ps3 följer med till 4an
- Enkelt att koppla upp sig mot nätet både tråd och wifi
- Stor framtidspotential vad gäller grafik och interaktion via nätet
Minus:
- Minus att dom bytt usb-porten på handkontrollen till en mindre modernare variant vilket innebär att man nu får köpa sig en till längre kabel.
- Går ej att redigera filmen man vill lägga upp på youtube eller spara den lokalt i sitt system.
- Måste ha internetaccess för att komma åt sin egen profil i ps4an
- Kan inte pausa och resuma nedladdningar
- Ej bakåtkompatibel med ps3

Spelen så här långt
Fifa demon tyckte jag inte var något speciellt, det ser ut ungefär som på ps3 och känns mer som en portad version till ps4an. Detta har säkert att göra med att man haft ont om tid att få ut det i tid till ps4, så nästa fifa får vi hoppas håller högre mått.
Ghosts köpte jag mest för att ha ett spel, har spelat en del cod men gillar hellre treyarchs spel (bop serien) bättre. Hur som helst, det är så klart snyggare ljus på ps4an men fortfarande dåliga övergångar mellan t.ex. vatten i en bäck till marken. Rörelserna på karaktärerna är bättre och alla vapen med mera är rejält skarpa. Frågan är om det är just skarpt man vill ha för att få bättre grafik, eller mer verklighetstroget. Jag hade gärna sett mer jobb med detaljer som smuts och att solen ibland går igenom moln så att ljuset faller olika. Fortfarande känns det mycket som sol på eller av med hårda skuggor.

Eftersom ghosts också är ett tidigt ps4 spel så skulle jag tro och hoppas att just ljuset i spelen kommer att bli bättre. Detta skulle troligen lyfta många spel, exempelvis bilspel om ljuset fick studsa runt lite mer verklighetstroget, gå i moln osv. i kombination med att smutsen på bilar och annat verkligen är egna objekt, inte bara förändring i en textur.
Övrigt

För att spela online i ps4 behöver man ett PSN plus medlemsskap och det kostar pengar. Dock inte många kronor om man slår ut det på ett år så jag tycker det är helt ok.
Min rekommendation är att om man gillar spel så ska man helt klart köpa en ps4:a. Många av irritationsmomenten jag skrivit om kommer säkert att patchas bort och kommande spel kommer säkerligen överträffa fifa14-demon och call of duty ghosts med hästlängder vad gäller flow och grafik. Detta beror naturligtvis mycket på spelutvecklarna men själva konsollen har mycket stor potential!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Stefan

Själv så beställde jag 1 st PS4 här för ett tag sedan.

När jag förbokade så stod det inget om att den skulle vara fullbokad, Ett par veckor efter så hade CDON uppdaterat sidan med meddelandet att PS4 nu var fullbokad.

"Skönt tänkte jag, Jag hann", Man får ju då uppfattningen av att man är granaterad ett ex.
Någon vecka senare så får man ett mail i från CDON, "Du kommer inte att få din konsol vid releasedatumet, Utan måste vänta tills dec"
Okej tänkte jag, Det är väl bara att vänta ett litet tag..
Sedan kommer ytterligare ett mail där det står att jag inte kommer att få den förens först 2014.

Nej CDON detta var sista gången som jag beställde från er sida.
(Har haft en massa krångel med CDON tidigare, Fått fel varor etc)

Som tur var så hittade jag en seriös sida och lade en ny beställning.

Från CDON´s sida så har man bara fått dåliga bortförklaringar och hänvisningar till det finstilta, Alltså att dom inte kan hållas ansvariga för vad dom själva skriver.

Jag förstår verkligen att ni går back varje år.

"Vi svarar inom 24 timmar" Visst, Det gick över en vecka innan man fick ett svar.

Jäckligt bra! synd bara att playstation själva inte har så man kan plugga i vanligt headset.

Riktigt bra konsol. Snabb. Handkontrollen är nog bästa förbättringen jag tänker på, förutom lite kort batteritid, med den håller några kvällar.

Världsklass

Klockren konsol! Har bara haft den i ett fåtal veckor förvisso, men har haft en helt otrolig upplevelse än så länge. Den funkar klockrent och gör det den ska. Snygg grafik, snabb och fina menyer. Finns app för spotify också vilket är helt underbart för en sån människa som mig som konstant lyssnar på musik!

Enda minuset jag kan finna är nog att det inte finns så värst många spel än, men det kommer med tiden. Finns en hel del goa titlar som är på gång!

Grabben glad, jag lycklig

Köpte det i present till min fästman och än så länge gillar han det. Tystlåten utan att brumma och väsnas, skön kontroll som är smidig att använda osv. Har inte varit några problem med den än så länge!

Kan alla som väljer att recensera CDON:s kundtjänst istället för produkten ifråga SNÄLLA LÄGGA AV MED DET!? Har ni problem med den föreslår jag att ni tar kontakt med cdon själva, men sitt inte här och gnäll! Det här är inget forum för små fjortisungar med problem, utan en seriös avdelning ämnad för lika seriösa recensioner av produkten som det handlar om!

För övrigt så köpte jag inte min PS4 ifrån CDON, men kan säga att jag verkligen gillar den. På vissa sätt var 360:n - min f.d. main player - något mer smidig, men det märks verkligen vilken konsol som kan prestera bättre utav det två. En fullt kompetent konsol med några riktigt roliga överraskningar som jag är övertygad om att jag kommer ha mycket kul med i framtiden.

Så, nu har jag sagt mitt. Till er som kanske tycker denna recension var "out of place" - säg det även till dem som trollar runt här med helt oseriösa och irrelevanta recensioner. Tack för mig.

Fungerar bra har dock problem att få fjärrstyrningen att fungera på PS Vita.

it is really good device

Klockren!

Fick en trasig låda från Tjeckien. Men spel på spanska och en helt stendödkonsol som vägrar starta. Sitter nu och väntar på att bli uppringd medans dom ska notera problemet vilket kan ta upp till 24 timmar. Är sjukt besviken över detta och inget nummer att ringa till själv för hjälp!

Trasig ps4-konsol från start. Ingen hjälp av kundservice utom en felaktig information om hur vi skulle göra till en början. Hänvisning till sonysupport som säger att det tar 4 veckor innan vi kan få tillbaka en lagad konsol... I vilken annan butik som helst hade man kunnat få en ny som ersättning direkt. Tydligen inte på cdon eftersom det gått två veckor och ingen kan bemöda sig med att hjälpa till... Nu väntar jag att de ska ringa upp. Har väntat hela dagen, men det är inget mot hur länge sonen väntat (som sparat till konsolen själv).

Hej hur Är packningen på paketet så det inte förstörs? mvh Alex

Positiva:
Sjukt snygg grafik, man måste prova det själv istället för att kolla på youtube.

Som jag har förstått så nu slipper man köpa online pass till varje begagnat spel du har, nu räcker det att du har Playstation Plus.

Känns för mycket som ett PC =)

Negativa:

Känns för mycket som ett PC =)

Även om spelen är regionsfria så måste man tänkte på att; skall du köpa ett spel från USA där man även får med ett redeem code för att exempelvis ladda ner DLCs så kommer det inte att fungera "kanske bara för vissa". Då "redeem code" enbart fungerar i USA, som det blev i mitt fall gällande Call Of Duty Ghosts Hardened Edition.
Då konsolen är låst till det landet du bor i. Hankontroller nja tar väl lite tid att vänja sig, tycker att PS1/2/3 är fortfarande bäst.

Spelen är gigantiska, att ha fiber koppling är nästan ett måste.

Playstation Plus är ett måste för att spela online.

Led-lampan är jobbig. Designen är jo inte det snyggaste om man jämför med första PS1, PS2 och andra PS3 Slim =)

Slutsatsen: En värdig efterträdare till PS3 =)

Mycket bra konsol. Snabbt leverans.

Relaterade produkter

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »