Playstation 4

Playstation 4 (PS4)

Köp din PlayStation 4 här och komplettera din PS4 med alla tillbehör du behöver från CDON.COM. Här hittar du handkontroller, batteriladdare, kablar och headset skräddarsydda för systemet.
Läs mer

Playstation Network

Playstation 4 - Information

Visa kategoribeskrivning
PlayStation 4 är den mest kraftfulla spelkonsolen någonsin, med en åttakärnig AMD-processor och högpresterande Radeon-grafik som garanterar en spelupplevelse utöver det vanliga. Med en PS4 i vardagsrummet får du tillgång till de senaste och bästa spelen i en detaljrikedom du aldrig tidigare upplevt på en spelkonsol.

Allt som gjorde PS3 till ett omåttligt populärt spelsystem återvänder till PS4 i ännu bättre tappning. Ett exempel är handkontrollen DualShock 4, som har uppdaterats med en ny, greppvänlig design och en lång rad nya funktioner; avtryckarfunktionen är förbättrad och en pekplatta har integrerats för att underlätta långa FPS-sessioner. Dessutom har den utrustats med bättre analoga spakar såväl som högtalare och headsetuttag.

En annan unik funktion är att du kan strömma dina PS4-spel direkt till din PlayStation Vita, alternativt till en smartphone eller surfplatta från Xperia Z3-serien. Samtliga PlayStation 4-spel kan fjärrspelas var du än befinner dig i huset så länge du har åtkomst till ett tillräckligt snabbt trådlöst nätverk.

Spel kan både köpas och laddas ned från PlayStation Store och sparas på den inbyggda hårddisken på 500 GB. Du kan till och med spela under tiden spelen hämtas. Via PlayStation Network får du också möjligheten att spela med vänner, familj eller spelare från andra världsdelar utan löpande abonnemangskostnader.

Nyfiken på detaljerna? Med tanke på de högpresterande komponenterna är PlayStation 4 oerhört prisvärd. Hårdvaran är skräddarsydd för att leverera häpnadsväckande verklighetstrogen grafik i hög upplösning. En AMD-processor med åtta kärnor i kombination med en Radeon-GPU med hela 1,84 TFLOPS beräkningskraft och 8 GB supersnabbt GDDR5-minne säkerställer bra flyt i alla de senaste spelen.

Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro

Playstation 4 + GTA V

Drömpaketet för oss spelare är snart här! Playstation 4 paketerad tillsammans med ett av fjolårets största releaser som nu även utlovas att vara bättre och snyggare än någonsin – GTA V. Grand Theft Auto V kommer återigen att bjuda oss på en åktur vi sent kommer att glömma, den här gången på den nya generationens spelkonsol.

GTA V paketet har release den 18/11 och kommer definitivt att ligga högt upp på spelares önskelista i Jul.


Playstation 4 - Sony släpper nytt Headset

Sony har nöjligen utannonserat ett nytt headset som är avsett för PS4 och PS3.

Silver Wired Stereo Headset som hörlurarna heter kommer att kunna bjuda Playstation 4 spelare på 7.1 virtuellt surround sound för att ge en grym spelupplevelse.

Hörlurarna kommer även att fungera till Playstation Vita.
Det har släppts många fina tillbehör till Playstation 4 och vi kan bara vänta oss ännu fler fina nyheter längre fram.


Playstation 4 Wireless Stereo Headset 2.0

Den 10 Februari släpper Sony sina nya hörlurar avsedda för PS4 med 7.1 surround sound, mikrofon med brusreducering så att du och dina vänner kan chatta obehindrat under multiplayer-spel.

Inom kort släpps även Headset Companion App via Playstation Store.

Denna gratis app gör det möjligt för dig att skapa och spara ljudprofiler för att maximera ljudupplevelsen på ditt Playstation 4 eller Playstation 3.Får du ett felmeddelande från din PS4?

Stöter du på följande felmeddelande från din Playstation 4 konsol: ce-34878-0, stäng då det aktuella programmet och installera den senaste system software patchen till din Playstation 4.

Detta meddelar Sony då flera användare drabbats av detta fel.Nytt infamous snart här till Playstation 4

Ni har väl inte undgått att Infamous: Second Son är på väg till PS4?

I veckan släppte Sucker Punch tillsammans med Sony några riktigt läckra Screenshots på spelet in-game.

Grafiken  är verkligen imponerande och man undrar vad mer som väntar Playstation 4 under 2014.


PS4 Nyhet - 2013-07-23

Använd ditt PS3 Headset till din Kommande PS4

I samband med Comic-con mässan i San Diego så bekräftade en Sony representant att det kommer vara möjligt att använda sitt Playstation 3 Headset  med Playstation 4.
Playstation 4 kommer att skeppas med  monohörlurar.

PS4 Nyhet - 2013-06-17

E3 mässan är nu över och Sony visade tillsammans med utvecklare upp spel för Playstation 4.
Sony passade även på att visa upp Playstation 4 för första gången.

PS4 Nyhet - 2013-05-21

Kolla in de nya bilderna på Playstation 4!
I sin nya teaser trailer visar Sony upp närbilder på PS4 konsolen i väldigt hög fart.
Vi har samlat några av de bästa bilderna på Playstation 4 nedan.
Vad kan du tyda från bilderna?

PS4 Nyhet - 2013-03-19


4K-Upplösning kommer till Playstation 4!
Sonys nya spelmaskin PS4 kommer att stödja 4K vilket innebär en upplösning på 3840 x 2160 Jämför det med full HD som vi har idag och som endast har upplösningen 1920 x 1080.
Vi fortsätter att lägga upp nyheter efterhand som mer information kommer ut, så titta in på vår Playstation 4 sida och håll dig uppdaterad!

PS4 Nyhet - 2013-02-26

Över 70 utvecklare stöttar Playstation 4 och kommer sannolikt att utveckla spel för konsolen.
Leta efter dina favoritutvecklare i bilden nedan!

PS4 Nyhet - 2013-02-26

Watch Dogs till Playstation 4! Får GTA V konkurrens ?

PS4 Nyhet - 2013-02-25

Kolla in den otroliga grafiken Quantic Dream visar upp på Playstation 4.

PS4 Nyhet - 2013-02-21Sony har nu äntligen uttalat sig och bekräftat vad vi alla väntat på, Playstation 4 är på väg! Sony höll igår ett globalt event där man visade upp och pratade om sin nya konsol med namnet bekräftat ”Playstation 4” Playstation 4 kommer att ha en superladdad pc arkitektur med X86 baserad CPU, Förbättrad PC GPU samt 8GB minne och än så länge ospecificerad hårddisk. Sony presenterade även den nya Playstation 4 kontrollen: Dual Shock 4. Dual Shock 4 har en ”trackpad” en rörelsekänslig yta mitt på kontrollen, en dela knapp som ger spelaren möjlighet att dela med sig videoclip med mera från spel. Playstation 4 kontrollen i sig kommer att vara rörelsekänslig och kommer att kunna användas tillsammans med en stereo-kamera. Dual Shock 4 kommer även att ha en hörlursingång.

Sony visade att Playstation 4 och Playstation Vita kommer att gå hand i hand och man kommer bland annat kunna spela sina PS4 spel via PS-Vita trådlöst. Igår passade man även på att visa upp kommande spel för Playstation 4 och vi fick se titlar som: Killzone Shadowfall, Knack , Drive Club och Destiny med flera. Det var en imponerande uppvisning och vi väntar ivrigt på ytterligare Playstation 4 nyheter under den kommande tiden

Playstation 4 nyhet - 2013-02-15

Playstation 4 kontroll
Bild från destructoid

Bild på en prototyp av Playstation 4 kontrollen florerar nu på flera spelnyhetssiter.
Bilden visar den tryckkänsliga ytan på Playstation 4 kontrollen som det tidigare ryktats om.
Det ser även ut som att PS4 kontrollen kan ha stöd för Move.
Med urgröpta kontrollspakar på Playstation 4 kontrollen så ser det ut som att Sony lyssnat på gamers önskemål.
På bilden skymtar vi även högtalare ovanför PSN-knappen vilket skulle innebära ljud i playstation 4 kontrollen?

Playstation 4 - E3 2014

Kolla in Sony's konferens under E3 2014 där de visar upp mängder med spännande nyheter och kommande spel för bland annat Playstation 4.
En del spelnyheter kan vi vänta oss redan i år och en del PS4 titlar kommer inte förrän tidigast 2015.
En sak är säker vad vi fått se i form av spel releaser är såklart bara början av vad Playstation 4 har att erbjuda oss.

2014-07-11