PokéPark 2: Wonders Beyond (Nintendo Wii)

PokéPark 2: Wonders Beyond (Nintendo Wii)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-20%

399 kr
Ord. pris 499 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Utforska, bli vän med och utmana Pokémon i PokéPark 2 - Wonders Beyond.

Spela som Pikachu och hans vänner för att lösa mysteriet med de försvunna Pokémon och rädda dem från Wish Park. Bara du kan ta reda på vem eller vad det är som ligger bakom mysteriet och rädda alla försvunna Pokémon!

Spela som en av fyra Pokémon i PokéPark 2: Wonders Beyond - Pikachu samt de tre starter-Pokémon från Unova-regionen Oshawott, Snivy och Tepig - alla med sina unika egenskaper som kommer hjälpa dig i ditt äventyr. Alla av Pikachus vänner har unika förmågor som kan visa sig vara jätteviktiga om du ska kunna rädda de försvunna Pokémon i denna mystiska värld. Pikachus elektriska attacker kan hjälpa dig att aktivera speciella föremål under resans gång. Oshawott har förmågan att röra sig genom vatten, Snivy rör sig fortare och hoppar högre än andra Pokémon och Tepig kan förstöra och ta dig förbi hinder.

Variationen av förmågor gör att Pikachu och hans vänner kan anpassa sig till i princip alla miljöer och situationer. De lättanvända kontrollerna gör dessutom PokéPark 2: Wonders Beyond till ett spel för alla unga Pokémon-fans, så nybörjare kan njuta av det lika mycket som PokéPark-veteraner.

Pikachu, Oshawott, Snivy och Tepig är inte de enda Pokémon du kommer lära känna under din färd, det finns nära 200 Pokémon som du kan bli vän med under äventyret, varav många kommer från Unova-regionen. Dessa Pokémon kommer utmana dig i tävlingar såsom kurragömma, jakt och frågesport. Bevisa dina kunskaper och färdigheter mot dessa Pokémon så belönar de dig med sin vänskap och hjälper dig med ditt sökande efter alla försvunna Pokémon.

Medan du söker efter de försvunna Pokémon kommer du stöta på attraktioner, vaktade av boss-Pokémon. När du klarat av attraktionen möter du bossen! Du kommer då få välja vilken av de fyra spelbara Pokémon du vill använda i fighten, men välj med omsorg då varje Pokémon har unika styrkor som för just den striden kan öka dina chanser att lyckas.

Detta spel erbjuder också yngre spelare en chans att utforska den magiska Pokémon-världen för första gången, och PokéPark 2: Wonders Beyond kräver inte lika goda kunskaper i engelska som de ordinarie Pokémon-spelen till Nintendo DS - bra nyheter för alla föräldrar!

Kategori: Barn  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-03-23  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3017482805  Tillverkare:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Trodde det skulle vara jättebra men var ändå mycket bättre än väntat, har haft många timmars kul med detta. Finns mycket att göra, som vanligt i pokémon är det minst lika mycket efter eftertexterna som före. Man kan spela med vem som helst av de fyra på framsidan, och träna upp dom olika mycket genom att betala för lektioner.