Pokemon HeartGold Version (Nintendo DS)

Pokemon HeartGold Version (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

399 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Pokémon Gold Version (och Pokémon Silver Version) klassas ofta som de allra bästa Pokémon-spelen. Nu får nya Pokémon-tränare chansen att uppleva det fantastiska äventyret i Johto, och äldre fans bjuds på en favorit i repris med nya möjligheter och funktioner!

Den kompletta Pokémon-världen består av fyra regioner. Kanto. Johto. Hoenn. Sinnoh. Så heter de fyra regionerna där Pokémon-spelen i Version-serien hittills utspelat sig i. I Pokémon HeartGold Version besöker du Johto, en region som inte har gått att besöka sedan Pokémon Gold/Silver/Crystal Version för tio år sedan. Och eftersom de gamla Pokémon-spelen är omöjliga att länka till de nya, så gör nu Johto-regionen äntligen sällskap tillsammans med den övriga Pokémon-världen - äntligen är alla samlade! Jakten på samtliga 493 Pokémon kan starta!

Det medföljande tillbehöret Pokéwalker är en stegräknare med väldigt speciella funktioner som endast är anpassade för Pokémon HeartGold/SoulSilver Version. Pokéwalker kan kommunicera med både Nintendo DS och med andra Pokéwalkers. För över en av dina Pokémon från Pokémon HeartGold Version till Pokéwalker så kan du ta med dig din Pokémon när du ger dig ut på äventyr i verkligheten!

Kategori: Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-03-26  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3007328524  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,3
50%
25%
25%
0%
0%

Väldigt bra spel, man kan delta i pokémon-athleten med pokémon-minispel, man kan spela "voltorb flip" och få poäng till att köpa till exempel Dratini, och pokéwalkern är jätterolig.
Tror inte alls spelet är svårt för mindre, spelet passar både stora och små, som många andra pokemonspel blir det inte svårare eller lättare än vad man gör det till.

Kungen har beställt denna!

hej

Väldigt kul spel! :)
Men ganska svårt för mindre.