ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr            Köp nu - betala i oktober
Kurslitteratur

Pokemon Ranger: Guardian Signs (Nintendo DS)

Pokemon Ranger: Guardian Signs (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

279 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Pokémon Ranger-spelen är inte som Version-serien där du fångar Pokémon för att träna och strida med dem. Här fångar du för att hjälpa naturen på traven, det kan vara allt ifrån att använda en vatten-Pokémon för att släcka bränder till att be en sten-Pokémon om hjälp för att lyfta tunga klippblock som blockerar vägen. Du slänger inte heller Pokébollar i det här spelet, istället har du ett redskap kallat Capture Styler (som definitivt fått sin inspiration från Nintendo DS-stylusen) med vars hjälp du bokstavligt talat ringar in Pokémon. Men se upp! Bryts cirkeln för många gånger av Pokémon-attacker tar både spelet och energin i din Capture Styler slut.

Kategori: Action, Äventyr, Rollspel, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-11-05  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3011933813  Tillverkare: Creatures 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »