ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Rayman Origins: Episode 1 (Nintendo Wii)

Rayman Origins: Episode 1 (Nintendo Wii)
  • Alla spel som normalt skulle märkas med 3 men som innehåller scener eller ljud som kan vara skrämmande kan vara lämpliga för denna kategori. Några scener med partiell nakenhet kan tillåtas men aldrig i ett sexuellt sammanhang.
199 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Spela Rayman Origins och upptäck eller återupptäck den magiska världen och det legendariska 2D-spelet som fångade miljontals spelares hjärtan... När Drömmarnas glänta attackeras av skrämmande Darktoons åkallar älvrådet hastigt Rayman för att rädda situationen. Men ljusets hjälte har inte riktigt alla hästar hemma... Rayman får hjälp av sin bästa vän, Globox, och två sluga trollkarlar som kallas Teensies. Tillsammans måste världens mest dråpliga hjältar återställa freden i Gläntan eller se sitt älskade hem försvinna som i en mardröm...

  • Upptäck Raymans rötter genom att samla delar av Gläntans historia och pussla ihop dem för att avslöja sanningen bakom Raymans ursprung.
  • Spela som Rayman i solokampanjen eller låt upp till tre vänner när som helst hoppa in i spelet för att spela Globox eller en av de två Teensies-trollkarlarna. Spelare kan när som helst lämna spelet utan att påverka de andra spelarnas framsteg.
  • Rayman Origins inkluderar över 60 nivåer av plattformsspel i 2D designade för alla åldrar och spelstilar. Lås upp nya förmågor allt eftersom och återvänd till tidigare nivåer för att upptäcka nya vägar och hemligheter.
  • Ett gigantiskt rosa monster med hundratals ögon... En galen golem, stor som ett berg... En ond köttätande växt... Rayman Origins sätter spelarna på prov med dessa och många fler utmanande bosstrider!
Kategori: Action, Plattform  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-11-24  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3014565341  Tillverkare: UbiSoft 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Det bästa som finns till gamla Wii. Köp om du får tag i ett ex.

Bland de vackraste, roligaste och mest utmanande plattformsspel jag nånsin spelat. Oerhört sköna vibbar av musiken och miljöerna och animationerna. Har man inte spelat detta så har man verkligen missat nåt!

Köpte detta otroligt roliga och kreativa spel för ett tag sedan! Fick bli ett "collector's edition" och jag är mer än nöjd!

RAYMAN en gammal ikon i spelbranschen som återvänt, i år fyller han 15 år om jag minns rätt! Detta spel var egentligen tänkt att vara ett nedladningsbart spel med flera delar. Ideén blev sedan att göra ett fullt spel. Så att det står "Episode 1" ja, bry er ej om det för det var så det var tänkt att vara från början somsagt.

Spelet är ett fullpris spel som vilket annat för att spelet ÄR komplett! Gillar/Älskar du kreativa färglada platformspel med många givande skratt så BÖR du inköpa detta på direkten! Avnjuter det för full mug! Och är ej det minsta besviken. Ibland kan det även vara svårt att lägga ifrån sig kontrollen.

Själva spelet är vackert handritat, oerhört vackert måste jag lägga till. Ibland är det faktiskt så att jag haft lust att slicka på skärmen för att det är så vackert handritat. Och vattnet i spelet, skulle jag vilja dricka.

Nu låter det kanske som om jag går på någonting men aldrig! Ville bara poängtera det. Vill bara få fram att spelet är värt varenda krona.

Spelet har dessutom kommit ut nyss och för 400kr så är det rena rånet!

Vad väntar du på? Tryck på "KÖP" NU!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »