ANNONS
Prenumerera på julkalendern

Star Wars: The Old Republic (PC)

Star Wars: The Old Republic  (PC)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

CDON.COM samarbetar med Republic Of Sweden; en helsvensk guild och spelcommunity för spelare, av spelare. Börja inte questa själva, gå med i Sveriges största Republic-guild! www.republicofsweden.seNär du spelar Star Wars The Old Republic utforskar du en tid tusentals år före Darth Vader när krig mellan den galaktiska republiken och Sith imperiet delar galaxen. Samarbeta med andra spelare för att bekämpa fiender i dynamiska Star Wars-slag och övervinn otroliga utmaningar1.

OBS! Du måste registrera sig med ett kreditkort (t ex Visa) för ett abonnemang till spelet. DU kan givetvis avsluta abonnemanget vid ett senare tillfälle.

Om du inte vill (eller inte kan) använda ett kreditkort behöver du köpa ett time card "code-in-a-box" vid release och använda detta för att registera dig för 60 dagars ytterligare speltid. Detta behöver du göra innan det går att registrera sig och spela spelet.

I Star Wars: The Old Republic, kommer du att utforska en ålder, tusentals år före uppkomsten av Darth Vader, när kriget mellan den gamla republiken och Sith Empire delade av galaxen. Du kan välja att spela som Jedi, Sith eller en mängd andra klassiska Star Wars-roller, med deras personliga historia och bestämma din väg ner längs den ljusa eller mörka sidan av kraften. På vägen kommer du att bli vän med modiga följeslagare som kommer att slåss vid din sida eller möjligen förråda dig, baserat på dina insatser. Du kan också välja att gå ihop med vänner till kamp mot fiender och övervinna otroliga problem med en dynamisk Star Wars-anda.Kategori: Action, Äventyr, Onlinespel, MMORPG, Star Wars  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-12-15  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3006941426  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 76 Genomsnittsbetyg: 3,8
55%
9%
13%
4%
18%

Mest hjälpsamma positiva recension

Christine

Betatestade, lätt det bästa MMOet på länge! I början är man lite som "wow i star wars", men efter man levlat ett tag och börjar göra så kallade flashpoints, alltså instanser, så ser man vilken skillnad det är.
Klasserna är också ganska intressanta, Mycket skillnad från det klassiska Warrior, Mage, Cleric, Rogue.

Rekommenderar verkligen det här spelet! 5/5

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Mikael

Samma problem som många nedan, ej fått min preaccess kod.. ringde kundtjänsten och de kunde tyvärr inte svara på min fråga eller tillgodose mig med en kod, ett skämt i mina ögon.

Hur lång tid kan de ta för dem att leta upp min kod! SKÄRPNING CDON, sista gången jag beställer från er.

The Old Republic är såhär i efterhand ett härligt spel. Hardcore spelare kan nog tröttna, men jag som casual-spelare som sitter några timmar per vecka njuter än av detta snart 1 år gamla spelet. Av alla Star Wars-titlar där ute, så finns få i denna klass.

Helt underbart spel! Har speleat konstant sen det kom ut!

SSSSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTT

Alltså hurdumma i huvudet är folket? spelet ska recenseras här inte nånting annat. Ni som köpte det 19 december kan inte direkt förvänta er att få pre acces, herrejävlar va dumma ni är. för att få pre acces var ni tvungna att beställa ett bra tag innan,kommer inte ihåg datumet helt men vet att det står på sidan nånstans. Stod klart och tydligt på SWTOR hemsidan, kanske ska lära er att läsa? Håll er till wow istället så slipper slipper vi idioter på SWTOR.
Spelet är helt sinnesjukt, typisk Bioware story=sinnesjuk bra, fin grafik och helt underbart på alla sätt, klassstoryn för alla klasser är brutalt roliga och jag älskar min Jedi Knight Guardian, samt det är en av de mest polerade mmorpg som släppts.

Galet!

Måste man vänta på att cd-key eller kan man kolla den direkt?

Själva spelet är absolut bra dock är väl cdons responstid på det mesta under all kritik...

ska man inte få 30 dager med det här spelet?

har köpt spelet och undrar om man får man med en månads speltid?

ÅSM

väldigt roligt ångrar inte mitt köp

älskar det :) fet musik, underbara historier, suverän crafting, massor av flashpoints/instanser och ändå jag har minst 20 planeter kvar att utforska med min jedi.

Tips: det finns forum att uttrycka sitt missnöje med leverantören men det är inte här ;P

Detta är det mest underbara spel jag spelat..
Detta spel blir man taggad på att levela emot andra mmorpg då det är en fet ***** grind att farma mobs per quest .. detta är NÄSTAN som att lira singleplayer när man lvlar med storylines o man får välja lite vad som kommer hända i dina quest.. lätt bästa mmorpg spelet ute nu på marknaden!

Vilket skämt! Beställde i Fredags och sitter nu med boxen men ingen PreAcces kod.... Dagen är ju strax slut så toppen cdon kunde lika gärna väntat tills imorrn och köpt i butik... Visa vad ni går för och maila ut koden nu!

Beställde igår, nu kom koden!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »