Star Wars: The Old Republic (PC)

Star Wars: The Old Republic  (PC)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.


CDON.COM samarbetar med Republic Of Sweden; en helsvensk guild och spelcommunity för spelare, av spelare. Börja inte questa själva, gå med i Sveriges största Republic-guild! www.republicofsweden.seNär du spelar Star Wars The Old Republic utforskar du en tid tusentals år före Darth Vader när krig mellan den galaktiska republiken och Sith imperiet delar galaxen. Samarbeta med andra spelare för att bekämpa fiender i dynamiska Star Wars-slag och övervinn otroliga utmaningar1.

OBS! Du måste registrera sig med ett kreditkort (t ex Visa) för ett abonnemang till spelet. DU kan givetvis avsluta abonnemanget vid ett senare tillfälle.

Om du inte vill (eller inte kan) använda ett kreditkort behöver du köpa ett time card "code-in-a-box" vid release och använda detta för att registera dig för 60 dagars ytterligare speltid. Detta behöver du göra innan det går att registrera sig och spela spelet.

I Star Wars: The Old Republic, kommer du att utforska en ålder, tusentals år före uppkomsten av Darth Vader, när kriget mellan den gamla republiken och Sith Empire delade av galaxen. Du kan välja att spela som Jedi, Sith eller en mängd andra klassiska Star Wars-roller, med deras personliga historia och bestämma din väg ner längs den ljusa eller mörka sidan av kraften. På vägen kommer du att bli vän med modiga följeslagare som kommer att slåss vid din sida eller möjligen förråda dig, baserat på dina insatser. Du kan också välja att gå ihop med vänner till kamp mot fiender och övervinna otroliga problem med en dynamisk Star Wars-anda.Kategori: Action, Äventyr, Onlinespel, MMORPG, Star Wars  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-12-15  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3006941426  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 76 Genomsnittsbetyg: 3,8
55%
9%
13%
4%
18%

Mest hjälpsamma positiva recension

Christine

Betatestade, lätt det bästa MMOet på länge! I början är man lite som "wow i star wars", men efter man levlat ett tag och börjar göra så kallade flashpoints, alltså instanser, så ser man vilken skillnad det är.
Klasserna är också ganska intressanta, Mycket skillnad från det klassiska Warrior, Mage, Cleric, Rogue.

Rekommenderar verkligen det här spelet! 5/5

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Mikael

Samma problem som många nedan, ej fått min preaccess kod.. ringde kundtjänsten och de kunde tyvärr inte svara på min fråga eller tillgodose mig med en kod, ett skämt i mina ögon.

Hur lång tid kan de ta för dem att leta upp min kod! SKÄRPNING CDON, sista gången jag beställer från er.

The Old Republic är såhär i efterhand ett härligt spel. Hardcore spelare kan nog tröttna, men jag som casual-spelare som sitter några timmar per vecka njuter än av detta snart 1 år gamla spelet. Av alla Star Wars-titlar där ute, så finns få i denna klass.

Helt underbart spel! Har speleat konstant sen det kom ut!

SSSSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTT

Alltså hurdumma i huvudet är folket? spelet ska recenseras här inte nånting annat. Ni som köpte det 19 december kan inte direkt förvänta er att få pre acces, herrejävlar va dumma ni är. för att få pre acces var ni tvungna att beställa ett bra tag innan,kommer inte ihåg datumet helt men vet att det står på sidan nånstans. Stod klart och tydligt på SWTOR hemsidan, kanske ska lära er att läsa? Håll er till wow istället så slipper slipper vi idioter på SWTOR.
Spelet är helt sinnesjukt, typisk Bioware story=sinnesjuk bra, fin grafik och helt underbart på alla sätt, klassstoryn för alla klasser är brutalt roliga och jag älskar min Jedi Knight Guardian, samt det är en av de mest polerade mmorpg som släppts.

Galet!

Måste man vänta på att cd-key eller kan man kolla den direkt?

Själva spelet är absolut bra dock är väl cdons responstid på det mesta under all kritik...

ska man inte få 30 dager med det här spelet?

har köpt spelet och undrar om man får man med en månads speltid?

ÅSM

väldigt roligt ångrar inte mitt köp

älskar det :) fet musik, underbara historier, suverän crafting, massor av flashpoints/instanser och ändå jag har minst 20 planeter kvar att utforska med min jedi.

Tips: det finns forum att uttrycka sitt missnöje med leverantören men det är inte här ;P

Detta är det mest underbara spel jag spelat..
Detta spel blir man taggad på att levela emot andra mmorpg då det är en fet ***** grind att farma mobs per quest .. detta är NÄSTAN som att lira singleplayer när man lvlar med storylines o man får välja lite vad som kommer hända i dina quest.. lätt bästa mmorpg spelet ute nu på marknaden!

Vilket skämt! Beställde i Fredags och sitter nu med boxen men ingen PreAcces kod.... Dagen är ju strax slut så toppen cdon kunde lika gärna väntat tills imorrn och köpt i butik... Visa vad ni går för och maila ut koden nu!

Beställde igår, nu kom koden!

Jag beställde i lördags ,, har inte fått någon pre-acess kod ännu.. men supporten lovar att jag skall få den under dagen... !

"If you have picked up a copy of the game already and did not pre-order (for example, from most European retailers), you will not be able to access the game until December 20th, but you will be able to redeem your product registration code now. This should have been explained by your retailer, and was noted on European packaging."

Source: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=38674

Beställde visserligen spelet i helgen, men man tycker ju att dem borde hunnit skickats ut pre access koden till mailen vid det här laget...

Har inte heller fått koden, tror dock det beror på att det är helg.

Jag har inte heller fått min kod, bokade spelet i fredags!

Samma problem som många nedan, ej fått min preaccess kod.. ringde kundtjänsten och de kunde tyvärr inte svara på min fråga eller tillgodose mig med en kod, ett skämt i mina ögon.

Hur lång tid kan de ta för dem att leta upp min kod! SKÄRPNING CDON, sista gången jag beställer från er.

haha ringde nyss kundtjänst å dom kunde inte svara på varför å dom visste inte hur dom skulle göra för å se till att ja skulle få koden vilket jävla skämt ja skulle vänta tills mån sa han rabbat inc eller

Beställde mitt spel första november och jag har inte fått någon preaccess... har startat ett ärende hos cdon och kommer inte ge mig innan jag får min kod... dvs inom 12 timmar från nu eller blir kompenserad på annat sätt!

Samma här, jag fick mitt exemplar den 13/12 men har inte med någon pre-access kod :(

Inte fåt min kod än =/ kanske bara dom som beställde tidigt

Jag förbeställde 13/12 och har ännu inte fått min pre access-kod än, utan den, ingen early access. Snyggt CDON, snyggt.

Kan inte kommentera på hur bra spelet är, men min vänner som har fått sin early access säger att det är bra -__-

Fick min Pre-access code innom 24 timmar, mycket nöjd med CDON.com :)

världsklass!

Vi ses i rymden soldater!

Förhandsbokade spelet och fick pre access koden på mail. So far so god. Fick hem spelet som var inplastat, när jag öppnade fodralet fanns det 3dvd skivor men det var allt. Ingen manual ingen cd-key som man behöver från och med 20 dec. Någon mera som drabbats? Vad jag såg på swtor forumet är det flera som inte fått cd-key worldwide.

Bra leverans från Cdon dock sämre om bioware.
Tråkigt att betala för något (pre-access) som inte verkar vara en garanti.

Beställde spelet 12/12 kl 23.00, fick koden 06.00 13/12 och spelet 14/12. Riktigt bra måste jag säga!

Koden kommer på er mail, och jag fick min efter 20 h. Spelet kom i brevlådan efter 2 dagar. Jag valde faktura, och den är inte betald än, så de spelar ingen roll vilket betalningsalternativ man väljer.

Har fått hem min nu, AWESOME!

ni som inte har fått någon kod än är någ för ni valde att betala med faktura. Ni får den säkert efter ni betalat.

bokade mitt i fredags, har inte fått vare sig spel eller kod än :(

Köpte mitt igår men ännu inte fått koden. Hade varit trevligt om man hade eftersom inbjudan till early access har startat :s Annars supertaggad på Swtor!

Hej där.

Vi är ett gäng svenskar som startat ett guild som heter EoN (empire). De flesta utav oss har många års erfarenhet utav WoW och de andra stora titlarna på marknaden. Vi är ett moget gäng 25+ som söker glada trevliga svenskar som vill ta del utav gemensamheten. Vissa utav oss kommer köra hardcore andra mer softcore då det sociala kräver sitt. Vi kommer göra allt tillsammans :) Både inom PvE och PvP. (Vi kommer att spela på en PvE (EU) som heter Luka sene)..

Så vill du/ni joina ett trevligt gäng signa upp här :)

http://eonera.swtornow.com/recruitment

Guild sida

http://eonera.swtornow.com/home

Bokade spelet för en månad sen, dagen efter fick jag pre-acces koden på min mail. Och igår så fick jag ett sms om att spelet har skickats till mig. Det kan inte bli bättre i mina ögon.
Spelade även under beta helgen och jag anser att det här är det klockrent bästa MMO spelet som finns ifall man inte bara vill ha ett online spel utan även ett bra rollspel med färgstark story genom hela spelet.
En kompis bokade ifrån webbhallen och har fortfarande inte fått någon kod och de säger att han kanske kan få spelet hemskickat den 15:e.

Bokade för 5 dagar sedan, fick min Pre-Access-kod i förrgår, fick ett sms från posten tidigare idag att spelet var på väg. Kan inte annat än ge högsta betyg! :)

Fick min early access kod skickades ca 3-4 timmar efter jag gjort min beställning (3 december ungefär.) Förpackningen är nu redan skickad, helnöjd!

Ser fram emot att få börja spela tidigare nu!

Ingen access-kod har skickats, ångrar att jag inte köpte från webhallen istället...

bokade mitt i juli har inte fått någon erly acces code

Lirade betan, bokade spelet...

WIN!

Jag bokade för 3 dagar sen från webbhallen, men dem verkar ha slut på sina pre acces koder ? För min kompis har fått sin och han bokade nog ca 3-4 dagar innan mig.

Om jag avbokar den från webhallen ? Och bokar här, kommer jag då få den från cdon ?

Nu har dom ändrat från 5 dagar innan officiellt släpp 20/12 till 7 dagar innan - flera har redan fått sina koder från andra leverantörer här i Sverige.

Spelat flera betaperioder och testat dom flesta klasserna, detta är inte ett grind spel för mig utan jag kommer följa storyn på mina olika karaktärer har ändå väntat 3 år på detta spel.

Early game access är upp till 5 dagar innan release, vilket betyder att ni kan som MAX spela 5 dagar tidigare än release, hur mycket tidigare beror på när ni förhandsbokade det, ju tidigare ni gjorde det ju tidigare får ni early game access.

Lirat betan, helt underbart spel och fick förhandskoden dagen efter beställning! En klar 5/5

Beta-testare, ger spelet 5/5.
Jag fick förhandskoden 3 dagar efter beställningen, hoppas det hjälpte!

vad många det är som gnäller, det står ju utförligt i texten att leverans inte sker förrän 15/12.

Nej det kan man väl inte kalla early access direkt..

hoppas detta inte missförstås men det är härligt att se lite tjejnamn här!

Ser verkligen fram emot detta, härlig värld att få utforska, det är nog det mest intressanta :)

Testade betan och det är ett underbart bra spel. Som om World of Warcraft och Masseffect skulle ha en bebis!

men kan man kalla det Early Access om man ändå bara kan spela det på releasen?

Betan va riktigt bra! Vill bara påminna alla om att "Early Access" koder skickas till emailen ungefär 24 timmar efter ni gjort eran beställning.

Vi måste få våra Early Access koder så fort som möjligt asså....Detta är vad som står på Star Wars officiella hemsida angående early access

Early Game Access may be up to five days prior to the official release of Star Wars: The Old Republic. The length of your Early Game Access period will vary depending on the date and order in which you redeemed your Pre-Order code, as well as where you live and your Internet service.

Med andra ord.. om Cdon skickar oss våra early access koder nån dag innan spelet så kommer dom att ha en massa förbannade kunder som blev lovad early access men kan få vänta upp till 4 dagar innan dom kan böra spela o på så vis endast får 1 dag early access.....På alla andra sidor där man köper spelet för man koden antingen direkt i en auto email efter köpet eller på 24 timmar...

Så frågan är.. När får vi våran.. jag uppmanar alla som förbeställt att kontakta cdons Kundservice o skicka dom ett medelande där vi kräver våra early access koder.. Jag har redan skickat dom ett sådant email

<

Har just kört beta weekend och jag är totalt hänförd av denna spelskapelse.
Det är en mmo-rpg som har en rpg del som slår det mesta (om inte allt) i singe player rpg genren.
Gillade man Kotor 1 och 2 kommer man älska Swtor.
Det som står ut mest är hur engagerande historien och briljant röst skådespeleriet är.

Spelet verkar dock kräva en del av maskinvaran.
Spelet var segt och ryckigt när jag testade på min Laptop (MSI ge620dx) men det flöt smidigt på min stationära. För att jämföra så kör jag Wow, Mass Efect 1-2, Dragon age 1-2 0 i full HD på min Laptop utan problem.

Nu behöver man bara försöka att stå ut med att vänta tills releasen.

Betatestade, lätt det bästa MMOet på länge! I början är man lite som "wow i star wars", men efter man levlat ett tag och börjar göra så kallade flashpoints, alltså instanser, så ser man vilken skillnad det är.
Klasserna är också ganska intressanta, Mycket skillnad från det klassiska Warrior, Mage, Cleric, Rogue.

Rekommenderar verkligen det här spelet! 5/5

får man ingen pre-order key?

När får man sin access kod så man kan få early access till spelet?

Någon som är beta tester? I så fall är de roligt so far? Har nyss beställt o hoppas på att fy beta nyckeln snart =)

Om ja har förstått rätt så Får man den här levererad omkring 2 veckor innan den 22 december, ngn som vet om ja har rätt?

Kommer att bli magiskt! Årets julklapp 2011?

jag bokade innan pre-access erbjudandet. Någon som vet om jag får del av det ändå?

Hur fan kan man recensera ett spel som ingen har spelat ännu? Jag förstår inte att CDON kan vilseleda sina kunder så här, 15, 16 med min recensioner redan och ett skyhögt betyg för något som inte är släppt ännu. Idiotiskt!

ska man inte få ett mail för att aktivera koden för pre access när man förbeställer?
Vill bara säkerställa så jag verkligen får early game access...

http://www.swtor.com/preorder/code

märkligt att man kan förboka med en "kommande" datum?? men hört att releasen är 15 spetember, men men, man vet ju aldrig..

Bokat nu ^^ får se när pre-acces koden dyker upp :)

Bokade spelet för nästan två år sedan och vet ännu inte när det släpps!

Har bokat men fick inget mejl, skickade en fråga om detta och svaret lyder att det kommer manuellt. Får väl vänta till på måndag med koden.
VI ses i spelet.

ska man inte få ett mail för att aktivera koden för pre access när man förbeställer här?
Vill bara säkerställa så jag verkligen får early game access när jag bokat från cdon.se

http://www.swtor.com/preorder/code

Bokat! for the republic!

Har bokat 2 st och inväntar ett release datum från BioWare. komigen nu!!:P

Vet inte riktigt vad man ska säga om detta spel, Det spreds ju rykten om en läcka i bioware som uttalar vilket stort skämt bioware anser att detta spel är, Men sen är det ju Star wars och star wars är så svårt att ogilla.

hur lång tid tar det när man bokar?

Enligt deras hemsida (www.swtor.com) så är releasen tänkt att vara i April 2011.

hade ju inte gjort något om ett release datum hade kommit men jag tror den är riktigt bra

ryktas om 2a kvartalet 2011, dvs om ett par månader, men jag tror det släpps lagom till nyåret eller iaf under januari, har för mig att jag läst det någon stans, man kan alltid hoppas, dom skulle inte fixa så man kan förhansboka det om det dröjer flera månader innan spelet släpps, väl?

hade ju inte gjort något om ett release datum hade kommit

bokat!