ANNONS
Prenumerera på julkalendern

StarCraft II: Wings of Liberty (PC-Mac)

StarCraft II: Wings of Liberty (PC-Mac)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
I StarCraft II fortsätter den episka berättelsen om Protoss, Terran och Zerg. De här tre säregna och kraftfulla raserna strider än en gång i den snabba RTS-uppföljaren till det legendariska originalet, StarCraft. Legioner av uppgraderade och och helt nya enhetstyper strider genom galaxen när varje fraktion slåss för sin överlevnad.

Med en unik singleplayer-kampanj som fortsätter där StarCraft: Brood War slutade presenterar StarCraft II en rolluppsättning av nya hjältar och bekanta ansikten i en vass scifi-story fylld till brädden med äventyr och intriger. Utöver det kommer Blizzard återigen erbjuda onlinespel utan motstycke genom Battle.net, företagets världskända onlinespel-service, med flera förbättringar och nya egenskaper som ska göra StarCraft II till det ultimata RTS-spelet du kan tävla i.

  • Snabb, tuff och välbalanserat RTS-gameplay som återerövrar och förbättrar magin från det ursprungliga spelet.
  • Tre helt distinkta raser: Protoss, Terran och Zerg
  • Nya enheter och ny spelmekanik som vidare särskiljer varje ras
  • Banbrytande singleplayer-, "story-mode"-kampanj
  • Lysande ny grafikmotor med stöd för bländande visuella effekter och enorma arméer
  • Fullt multiplayer-stöd, med nya sätt att spela mot varandra och matchmaking-verktyg tillgängliga genom Battle.net
  • Skapa dina egna banor och uppdrag med verktyg som ingår. Du får total frihet i hur du skaparoch ändrar din spelupplevelse.
Kategori: Strategi, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-07-27  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3000749423  Tillverkare: Blizzard Entertainment 
Antal recensioner: 49 Genomsnittsbetyg: 3,8
59%
8%
6%
2%
24%

Mest hjälpsamma positiva recension

Albin

Fick min collectors edition på releasedagen!
Och har spelat som en galning sen dess! Game of the year? Probably.

Sidenote : är det inte lite "fel" av er som bara kommer och flamar CDON för att dom inte har lyckats ge er spelet på releasedatumet, HÄR?

Ni drar inte bara ner detta underbara spels betyg genom att sätta låga betyg, utan ni pratar inte ens om själva produkten i sig! Om ni vill klaga, varför bara inte skicka ett argt mail med stora röda bokstäver direkt till CDON, istället för att posta dom här?

Thank you.
//Abe the Babe

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

marina

Special erbjudandet till denna produkt är icke fungerande. Jag beställde denna vara och väntade mig en snabb åtkomst till betan... Efter 24 timmar ganska exakt kom koden, som redan var använd förstås. Har nu fått en ny kod och inte heller den funkar så om ni är intresserade av betan är det nog inte här ni ska beställa. OSÄKERT.
Har sett flera med samma problem

Jättebra och rolig och bra grafik!

fångar verkligen andan från Klassikern Starcraft och erbjuder bra story och bra strategispelande.

En värdig uppföljare till klassikern Starcraft. Har hittils enbart spelat single player campaign. Ser fram emot att snart lägga vantarna på andra och tredje delen i serien! :)

StarcraftII är ett strategispel med en intressant och vindlande oförutsägbar storyline. Grafiken och effekterna i spelet är helt ok även för en rätt kräsen person som jag. En sak som kännetecknar just starcraft serien är just sagda story som är tvinnad samman av de olika raserna Protoss, Human och Zerg på ett sätt som är både underhållande oförutsägbar och intressant. En annan rolig företeelse mellan olika händelser i storyn är coola filmsekvenser där huvudpersonerna i storyn spelar sin roll för att lyfta storyn till en högre nivå än det annars hade blivit. Jag tycker Blizzard lyckats bra med hela starcraft serien. Grafiken och effekter får 4 poäng av mig, storyn 5 poäng. Det blir mera spel för pengarna eftersom man kan köra mot andra som är online helt oaktat själva storyn i spelet. Till skillnad från vissa andra onlinespel kostar det inget att spela starcraft online. Spelet i sig är en engångs kostnad.

Helt ok Blizzard!

Awesome spel! Måste köpas dirr!

Fantastiskt spel. Precis vad man kan vänta sig av Blizzard. Ser fram emot expansionerna!

Fick spelet på release dagen precis som jag alltid fått när jag handlat hos cdon.

Mycket bra spel

Fick min collectors edition på releasedagen!
Och har spelat som en galning sen dess! Game of the year? Probably.

Sidenote : är det inte lite "fel" av er som bara kommer och flamar CDON för att dom inte har lyckats ge er spelet på releasedatumet, HÄR?

Ni drar inte bara ner detta underbara spels betyg genom att sätta låga betyg, utan ni pratar inte ens om själva produkten i sig! Om ni vill klaga, varför bara inte skicka ett argt mail med stora röda bokstäver direkt till CDON, istället för att posta dom här?

Thank you.
//Abe the Babe

Spelet kom dagen innan releasen, many happy!
Ang. spelet är det bästa jag har spelat på VÄLDIGT länge.

Vilken service jag fick.
Måste få säga att jag e väldigt nöjd, förhandsbokade mitt ex av Starcraft.
O på realesedatumet dyker den upp i brevlådan. Kan inte vara bättre.
Stort TACK CDON .......fortsätt göra oss nöjda o glada.
/Nöjd kund!!!

Hörde nyss att mitt ex av spelet kom med posten redan idag.. Riktig kanonservice CDON har!!

Helt underbart av CDON. Fick mitt Starcraft 2 en dag för tidigt =)
GRYMT!!!!

Lirade Betan tills det tog slut och är klart imponerad av hur Blizzard gjort ett grymt spel aningen bättre. Man ska ju inte förstöra något som funkar. Själva spelet är i princip samma men nya enheter och terrängjusteringar (3D!) har gjort att strategierna/taktikerna i multiplayer har mångdubblats. Aldrig kul att få spö men ändå kul att man alltid lär sig något nytt och att man kan kika på en video vad motspelaren gjorde för några drag efteråt så att man lär sig för framtiden.
Sololäget ska tydligen tillföra andra enheter samt förstås en fantastisk story. Blizzard sägs ha fokuserat på detta läget så det är väl här "nyheterna" kommer synas mest. Tror på en klar femma vid detta läget :)

Har spelat ca 200 matcher i betan och den har varit helt grym..så ser verkligen fram emot spelet nästa vecka. Ganska likt ettan men ändå inte. Mikrostyrningen av olika enheter i slagen är mer viktig nu o slag kan vinnas genom detta trots att man är underlägsen. Enheter har fått en del nya spelmekaniker som är riktigt roliga o använda i strid.
Dessutom har spelet helt underbar grafik o flyter suveränt. De tre raserna skiljer sig väldigt mycket åt o det tar ett bra tag o behärska dessa mot olika raser o anfallsstrategier.
Fick sms ikväll att spelet är på väg från CDON...tur man har semester nu i två veckor. :P

Jag håller med Nedanstående recensent fullständigt. Det är inget nytt spel och Stort Tack till Blizzard för detta! Det är en fulländad uppföljare som kommer bli lika mäktig och ta strategispelssektorn med storm för många år framöver. Spelade ettan i många år och gör det fortfarande. Har lirat SC2 beta sedan den släpptes - mycket imponerad. Ska bli ursinnigt roligt att köra detta med fullt utbud på kartor osv (tyvärr har betan varit begränsad till vissa maps).

/Erik

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »