Super Mario Galaxy (Nintendo Select) (Nintendo Wii)

Super Mario Galaxy (Nintendo Select) (Nintendo Wii)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Super Mario Galaxy är ett väldigt speciellt spel. Det är inte bara extremt välgjort, med lysande grafik och stämningsfull, orkestrerad musik, utan besitter även en egenskap som är väldigt sällsynt idag.

Vi pratar om förmågan att pryda ditt ansikte med ett väldigt stort leende, ofta ett barnsligt sådant. Sådana där leenden du bara får när du upptäcker någonting som är helt nytt, spännande och roligt på samma gång. När du spelar Super Mario Galaxy kommer du att förstå hur mästerlig speldesign överglänser erfarenhetspoäng och handling med ljusår. Spel ska vara roliga att spela, och du ska inte behöva ha ett mål för att vilja ta dig igenom spelet. Det är budskapet i Super Mario Galaxy. Marios resa i galaxerna kommer få dig att stirra på teven med en sådan där fånigt, trevlig blick som bara visar sig när de gamla spelkänslorna från förr lockas fram. Ett och annat litet glädjetjut ska vi inte heller räkna ut.

Aldrig tidigare har ett spel av den här typen experimenterat med sfärer och gravitation på det här sättet. Mario slänger sig huvudstupa rakt ut i rymden, för att ett par sekunder senare dras tillbaka till planeterna med hjälp av gravationens kraft. Det ser helt galet ut, då Mario till och med kan hoppa upp och ned och åt alla håll och kanter, även om det kanske finns lika få kanter runtom i galaxerna som på Mario själv. Där Super Mario 64 revolutionerade med frihet i 3D, revolutionerar Super Mario Galaxy med känsla i kubik. Varken himmel eller mark stoppar Mario den här gången, inte heller någon opålitlig kamera eller dryga och för långa spelmoment. Du kommer att förstå vad vi menar när du spelar Super Mario Galaxy. Och spela Super Mario Galaxy ska du, för det här är ett styrkebesked från Nintendo att man fortfarande är absolut bäst när det väl gäller.

Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-09-16  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3015117472  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 8 Genomsnittsbetyg: 4,9
88%
12%
0%
0%
0%

Sonen på åtta år gillar detta. Tycker det är mycket bättre och roligare än uppföljaren.

Jag och min 5 åriga dotter kör varannan bana och båda har lika kul!

Mycket roligt spel med stor variation mellan banorna.

Kul spel! Mycket uppskattad julklapp hos min snart 5åriga son!

Ett av de absoluta bästa spelen som gjorts till Nintende Wii om inte det bästa. Håller med råge än idag sisådär 6 år efter det släpptes.

Utan tvekan ett av de bästa spelen som någonsin gjorts. Spelglädle i dess mest renodlade form. Så gott som perfekt på alla punkter. Musiken är bland det bästa jag hört i ett spel, kontrollen kunde inte vara mer självklar och grafiken är i nivå med många ps3 och 360-spel. Ett MÅSTE om man har ett wii och en anledning till att köpa ett wii om man inte redan har det!

Dottern är glad och är lite annorlunda än dem andra.

Riktigt roligt spel som man aldrig tröttnar på! Det händer ständigt nya saker i spelet som håller ens intresse uppe, svårt att släppa taget om detta spel! Det enda minus är att man inte kan spela två spelare på detta spel. Rekommenderas starkt!