Syndicate (PS3)

Syndicate (PS3)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-23%

99 kr
Ord. pris 129 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

2069 - Den utvecklade världen styrs inte längre av politiker och har delats upp i regioner som kontrolleras av megaföretag, så kallade syndikat. Ta rollen som Miles Kilo, syndikatet Eurocorps senaste agentprototyp och ge dig ut på ett brutalt actionäventyr, drivet av korruption och hämnd.

  • Chip-förbättrat spel: Sakta ner tiden, se genom väggar och hacka din fiende och allting som är digitalt i världen med din Dart-syn. Dart6-chipet är ett nervimplantat som gör att du kan koppla upp dig direkt mot Dataverse.
  • Samarbetsläge online för fyra spelare: Sätt ihop ditt Syndikat för att nå världsherravälde. Ett unikt samarbetsläge online för fyra spelare, med chip-förbättrat spel och 9 uppdrag som är inspirerade av det första Syndicate-spelet.
  • Rent fysisk FPS-upplevelse: Använd en uppgraderingsbar arsenal futuristiska vapen, skyddsrustning och tillbehör för att förinta dina fiender och stjäla deras chipteknologi för personlig vinning och ekonomiska girighet.
  • Sci-fi: Kliv in i Syndicate 2069-världen och upplev en sci-fi-berättelse i världsklass, skriven av den bästsäljande författaren Richard Morgan.


Kategori: Action, Äventyr, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-02-23  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3015652792  Tillverkare: Starbreeze Stud. 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

En inte så känd spel, jag tyckte att det va en hidden gem! Bra fps gameplay, en av de bästa soundtracks i en spel, bra grafiker och en story med en liten twist i slutet. Rekommenderar!

Njaa det är inget dåligt spel men inget nytt heller, man känner sig lite badass när man spelar det men absolut inget speciel glimt i det hela utan om man vill ha ett skjut all för döda så är detta ditt spel :) Finns dubstep vid boss fights, som pumpar upp stämningen

testat spelet hos en kompis och så fast man blev!!!!!

Verkar bli ett grymt spel om man titta på http://www.ea.com/syndicate och speciellt 4 players Co-op möjligheten :) Längtar!