ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april

The Sims 3: Drömjobb (SE) (PC-Mac)

349 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Spelare kan nu uppleva några av de mest spännande och omväxlande jobben. I The Sims 3 Drömjobb, kan spelarna välja att jobba som spökjägare, galna uppfinnare, hantverkare som utför lysande mästerverk och som utredare med dussintals fall att lösa. Dessutom kommer spelaren att kunna ändra utseendet på sin stad genom att bli en arkitekt som direkt påverkar området kring sig. Stylist karriär och nya tatuering systemet tillåter spelaren att ge sin sim en makeover  på fashionabla eller katastrofala sätt. För första gången kommer spelarna att ansvara för sina simmars karriärutveckling och besluta om de kommer att verka för gott eller ont, utöva kreativa strävanden eller tekniska frågor, klättra upp snabbt, eller var en slacker. Framtiden för simmarnas framgång eller misslyckande är helt i händerna på spelaren.

Kategori: Sims  Expansion pack: Ja 
Releasedatum: 2010-06-03  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3008564641  Tillverkare:  
Antal recensioner: 14 Genomsnittsbetyg: 4,4
50%
43%
7%
0%
0%

Snabb leverans och ett jätteroligt spel! Perfekt till min samling.

The Sims 3: Drömjobb(PC-Mac)
Ytterligare en expansion till Sims 3...perfekt som klapp/present till barnen, dom älskar Sims 3 och alla expansioner.

Jätteroligt!

Present till kompis. Mycket uppskattat.

Roligt spel :) kul med lite nya jobb. Stylistyrket tycker jag är kul.

roligt spel med många nya valmöjligheter och ett kanonbra pris!

Bra och roligt spel!

Jättekul, de nya egenskaperna var bra. Det bästa var alla nya frisyrer och föremål.

Förutom att bara ha nya karriärer kan man också vara med simmen på en del jobb. När du jobbar som spökjägare får man följa med och be simmen fånga in spökena och så vidare. Är man stylist är det man själv som ska styla simmar. Kul och annorlunda inslag. Att man kan börja tvätta är ju skitkul, väntar bara på att man ska få börja klippa gräset och tvätta fönstren med xD

Skit kul! Var As nöjd när den kom ut! Dock är det synd att ea "snålade" Med antal karriäer. Annars är detta så jäkla kul! Dektektiv och spökjägare! Alla måste testa. Jag kan spela detta i timmar. Helt klart en utav dem bästa sims 3 spelen. Lika rolig som nattliv, -kvällsnöjen (som det heter egentligen).., lika samma fördelar och nackdelar.

Älskar spelet.
Det är jätte kul med alla nya jobb... Som man får vara med och jobba på.
Rekommenderar starkt!

Dom ljuger på detta dom vissar att man kan bli läkare och det kan man inte dålit! och ni vet på the sims 2 när man startade eget faretag det va kul när folk kom till en och köpte saker. man kan starta eget här med men det va det tradiaste jag har varit med om! :(

Spelet är riktigt kul. Blev riktigt paff över att man nu kan tvätta sina kläder, haha, tyckte det var ganska komiskt. Och för att vara mer "miljömedveten" så kan man hänga tvätten på tork utomhus.

Många nya jobb, ambitioner och personligheter. Definitivt ett roligt tillskott till Sims spelen :)

Jätte roligt!
rekommenderas till alla! :D


Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »