ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april

The Sims 3: Kvällsnöjen (PC-Mac)

The Sims 3: Kvällsnöjen (PC-Mac)
  • I den här åldersgruppen exponeras spelaren för våld av en lite mer grafisk karaktär som är riktat mot fantasifigurer. Allt våld mot människoliknande figurer eller igenkännliga djur ska fortfarande vara icke-grafiskt. Nakenhet av en något mera grafisk karaktär får visas. Eventuellt grovt språk måste vara av milt slag och får inte innehålla några sexuella svordomar.
349 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Köp
299 kr

(PC/MAC-Download)

Spelarna ges nu möjligheten att ta med sina simmar till en livfull stadsmiljö där de får chansen att bli lokalkändisar, bandmedlemmar, bartendrar, regissörer med mera.

För att få tillträde till stadens hetaste klubbar måste spelarna visa rätt attityd, annars blir det kalla handen från de tuffa dörrvakterna. Eller så får de helt enkelt hitta på ett annat sätt att få sitt namn på gästlistan. Om avkoppling hör till en av spelarnas favoritsysselsättningar kan deras simmar slappa på chica klubbar eller mysiga barer, medan mer äventyrliga simmar kan söka hemligheten bakom hur man blir en vampyr.

Oavsett om de inleder en ny karriär, målar hela staden röd, eller ordnar party på hustaken, är det alltid upp till spelaren att förmedla sin egen unika berättelse med The Sims 3. Vad kommer att hända när ljusen släcks och simmarna får tillgång till storstadens myllrande nöjesliv?

Kategori: Sims  Expansion pack: Ja 
Releasedatum: 2010-10-28  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3011318539  Tillverkare: The Sims Studio 
Antal recensioner: 21 Genomsnittsbetyg: 4,4
57%
29%
10%
5%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Amanda

Detta verkar vara jätte kul :) roligt att man kan bli vampyr igen :)

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Jimmy

Tycker det är alldeles för enkelt att bli kändis. Om man vill ha en vanlig sim så är det nästan omöjligt om man har The Sims 3 i Rampljuset installerat också då relationerna går upp när man uppträder. Men annars är det väl helt ok, men kan inte säga jag använder det så mycket. ^^,

Dottern gillade verkligen spelet.

Uppfyllde förväntningarna!

Bra spel!

The sims 3 kvällsnöjen är bäst. det är kul att spela och bra expansionspaket. man får nya kläder och frisyrer. det är bra att man kan gå på klubbar för att festa. musikinstrumenten är ett stort plus.
detta spel är värt att spela. det var bättre än jag hade förväntat mig.

Bra expansionspaket! Älskar den nya staden man får, påminner om New York men sims-format. Kul att kunna gå på klubbar och barer! Bubbelpoolen är även ett plus!

Mycket bra!!!

Tycker det är alldeles för enkelt att bli kändis. Om man vill ha en vanlig sim så är det nästan omöjligt om man har The Sims 3 i Rampljuset installerat också då relationerna går upp när man uppträder. Men annars är det väl helt ok, men kan inte säga jag använder det så mycket. ^^,

<BRRAA>

Kul att kunna bli känd igen! Dessutom får man snygga kläder, snygga bilar, kan på i lägenhet och man kan bli vampyr! Ett av de bästa expansionspaketen hitills skulle jag säga,men har ifs inte testat husdjur ännu ;)

Värt pengarna! Bra med nya frisyrer, nya kläder och den nya staden är väldigt rolig. Man får mycket för pengarna. Definitivt värt att köpa detta expansionpaketet. Blev mycket nöjd :)

Älskar det!! Bra pris också! :)

tycker detta spelet är prisvärt men av någon anledning så händer det inte för mig att karaktären stannar upp i dörren eller liknande spelet laggar lite när man installerar kvällsnöjen men händer inget speciellt vet inte vad som har hänt för alla nedstående men hoppas på att EA patchar åt er!

SKITKUL spel! Bästa hitills! Ja EXAKT!

- HATAR När simmarna ska ladda och ta så långt tid när dem stannar upp, varför kan dem inte bara gå igenom simmar istället? Och sen är det så störande när man vill festa man kan typ bara välja att festa i 3 tim, men det enda man hunnit med är att att gå halvägs upp med hissen, för alla simmar ska stanna och ladda!
Jätte irriterande är detta! Man kan ju inte spela och blir bara irriterad!

HÅLLER MED!
EA - FIXA DETTA PROBLEM, NU!

Det har hänt med mitt spel också. Jätte hemskt när man har en super bra familj! Sedam tycker jag att det ibland är för lätt att bli kändis. ganska jobbigt när man vill ha en "vanlig" familj eller sim. Annars skit bra spel!

Ja ni har samma problem som jag dom bara stannar!. engång så kom jag långt min sim var kändis hadde fel stjärnor och va på en som man ska kalla dansklubb och sen orkade jag inte spela. avslutar spelet och det är då min sim sak gå ut gemon dörren. och sen så startar jag spelet simmen sitter fast! kunnde inte göra något. så jag var tvungen att ta bort den familjen!!.. inte kul men nu så började lagga med när jag ha stort hus och sånt så började lagga men jag ha bra grafikort och mycket bra minne på datan kånstet!


Click Here

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »