ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Tiger Woods PGA Tour 2013 (PS3)

Tiger Woods PGA Tour 2013 (PS3)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Tiger Woods PGA TOUR 13 revolutionerar den virtuella golfsvingen med det största steget i utvecklingen av svingteknik på över ett decennium. Golfspelare kommer att ha full kontroll över sin sving med de nya kontrollerna för tempo, svingbana och slagkraft. Dessutom ger de justerbara slaginställningarna spelaren möjlighet att slå bollen på en rad olika sätt och därmed skapa oändligt många slagvarianter med samma klubba.

Fans kan gå banorna med vilken som helst av de 22 PGA TOUR-golfspelarna i Tiger Woods PGA TOUR 13, inklusive Tiger Woods, 2011 års US Open-vinnaren Rory McIlroy, PGA-TOURENS Rookie of the Year 2010 Rickie Fowler och Tiger Woods PGA TOUR 13 US-omslagsfinalisten Bubba Watson. Utmana de bästa bland de bästa på några av världens mest hyllade golfbanor.

Kategori: Sport, Playstation Move  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-03-29  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3017484652  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »