X Rebirth (PC)

X Rebirth  (PC)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

I en avlägsen framtid står X universum inför en period av djupgående och oåterkalleliga förändringar. Medan det stapplar mot en osäker framtid, väntar otaliga äventyr när nya fiender stiger fram i sin jakt på makt. In i bilden kommer en ung äventyrare och hans osannolika kvinnliga kompanjon som reser i ett gammalt, slitet skepp med en ärorik historia. Två människor ensamma mot galaxen som spelar en nyckelroll i de kommande händelserna. X universums öde vilar i spelarens händer...

X Rebirth är en spektakulär ny början för X-serien och erbjuder trogna fans såväl som nybörjare ett stort, levande och extremt detaljerat universum att utforska under spelets gång. Varierade gameplay-moment som actionfyllda rymdstrider, detaljerade handelsmekaniker och snabb rymdutforskning med snabb kommunikation låter spelarna uppleva en verkligt unik rymdsaga som kommer att hålla dem fast i timmar. X Rebirth ger en helt ny användarupplevelse - det är enklare än någonsin att börja med och förblir så djupt som fansen förväntar sig.
Kategori: Simulator  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2013-11-15  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3014404783  Tillverkare: Egosoft 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%