ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Vattenänglar

(Inbunden)

Vattenänglar (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

89 kr Tillfälligt slut

-56%

Ord. pris 205 kr

Preliminärt releasedatum:  2012-08-06

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Malin Fors - en beroendeframkallande hjältinnaKriminalinspektör Malin Fors är våldsrotelns stjärna. Envis och skicklig, intuitiv och intelligent. Besatt. Ständigt på flykt från sig själv, uppslukad av arbete.

En septemberonsdag kallas hon till en villa i ett av Linköpings finare områden. Ett gift par har hittats mördade i sin jacuzzi. Nakna och isblå i ett vatten som inte längre är genomskinligt klart. Deras femåriga adoptivdotter Ella är försvunnen och ett intensivt sökande inleds. Är flickan vid liv och har förts bort? Eller har hon försökt rymma från mördaren och drunknat i Stångån?

Medan tunga regnmoln vakar över staden dras Malin Fors och hennes kolleger in i ett fall där gränserna har blivit otydliga. Mellan döda och levande, mellan gott och ont. Utredningen tvingar henne att konfrontera sina egna demoner, och begäret att låta alkoholen sudda ut verkligheten är starkare än någonsin. Men hon vet att hon inte får ge upp. Hon kan inte svika Ella. Hon måste hitta henne och den som dödade hennes föräldrar.

Vattenänglar är den första delen i en ny serie om Malin Fors, inspirerad av de fyra elementen.


" ... Kallentoft är konstnär på riktigt, så han tar ännu några steg, in i den verklighet där självrättfärdigheten släpar på tunga skuggor. ... Läsvärd, levande, obönhörlig. ... Mons Kallentoft tillhandahåller inga moralrelativistiska bakdörrar. Det gör honom till en mycket bra författare."
Göteborgs-Posten

"Hans berättelser är rena mordgåtor med grymma undertoner, men kritiken mot samhällets mörka sidor och strukturella problem får den medvetne läsaren själv läsa in. Men det gör ingenting alls för Kallentoft är en duktig stilist, skapar karaktärer med styrka och personlighet och hans intriger håller från första till sista sidan. Nu återstår tre nya element att se fram emot de närmaste åren."
Nerikes AllehandaFörlag: Bokförlaget Forum AB  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789137137483  Antal sidor: 416 
Språk: Svenska     
Titel: Vattenänglar  Författare: Mons Kallentoft  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-08-06 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie: Malin Fors 6     
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Jag kan rekommendera denna bok.
Mons beskrivningar och person skildringar griper tag i en med ett sådant grepp att man måste fortsätta att läsa boken till slutet.

Bloggat om Vattenänglar

Fler titlar med Kallentoft, Mons

Alla titlar med Mons Kallentoft

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »