The Doom Generation

Video On Demand

The Doom Generation (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.

(Inga undertexter)

Kärleksparet Jordan och Amy tar upp den mystiske liftaren Xavier - ung, snygg och helt jävla vansinnig. Trion lägger i högsta växel och bränner asfalten genom ett gudsförgätet Amerika befolkat av sinnessjuka ex-pojkvänner och nynazister.

Detta är filmen som satte New Queer Cinema-vågen på den internationella filmkartan. Skriven och regisserad av Gregg Araki, som omfamnats av kritiker och festivaler världen över med Mysterious Skin, Nowhere och Kaboom.


Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 75 
Text:   Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama  Releasedatum: 2012-05-02 
Originaltitel: The Doom Generation  AKA titel:  
Regissör: Gregg Araki   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: James Duval, Rose McGowan, Johnathon Schaech, Margaret Cho, Parker Posey   Bolag:  
Inspelningsår: 1995  Artikelnummer: 29730 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Fruktansvärt. Stängde av efetr 15 minuter. Att ens nämna Natural Born Killers i samma mening som denna skitproduktion borde vara straffbart. B-skådisar, B-manus...allt är bara så dåligt att man känner sig lurad på sketna 39 kr. Om man är övertrött eller aspackad kanske man hade roats av detta spektakel, men knappast troligt.