Google Chromecast 2nd generation Medieströmningsenhet

Google Chromecast 2nd generation Medieströmningsenhet
Tipsa en vän
390 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
 • Fri frakt
 • Visar film eller annan media från mobilen på TV:n
 • Stöd för Dual-band (2,4 GHz/5 GHz)
 • Netflix, Viaplay och SVT Play

Anslut din Chromecast till TV:n och streama film, musik, foto, spel eller annan underhållning från smarttelefonen eller surfplattan och spela upp det på TV:ns stora bild. Ansluts till TV:ns HDMI-port.

Fungerar tillsammans med bl.a. Netflix, Viaplay, HBO Nordic, Youtube m.fl.

Chromecast är en medieströmningsenhet som ansluts till TV:ns HDMI-port. Använd bara mobilenheten och den TV du redan har för att casta dina favoritserier, filmer, musik, sport, spel och mycket mer. Chromecast fungerar med iPhone®, iPad®, Android-mobiler och Android-surfplattor, Mac®- och Windows®-laptops samt Chromebook.

Med din mobil är det enkelt att styra TV:n överallt i hemmet. Du kan också fortsätta att använda mobilen till annat utan att störa uppspelningen eller ladda ur batteriet.

Med Chromecast är det du som bestämmer. Välj bland tusentals TV-program och filmer, miljontals låtar samt radio, sport, spel med mera. Upptäck allt innehåll i hundratals appar – kostnadsfritt, med prenumeration eller mot betalning.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 64 Genomsnittsbetyg: 4,5
70%
23%
0%
3%
3%

Mest hjälpsamma positiva recension

Johan

Jag är mycket nöjd med Chrome cast 2, detta är andra enheten jag köper. Det negativa är att Cdon skickar en tysk utgåva och detta stog inte. Köper man en nordisk utgåva får man viaplay gratis i tre månader.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Magnus

Tycker faktiskt den är sämre än första gen. Mycker mer kräsen att man kopplar från aktuell app för att annan app skall hitta den. Tex kör du viaplay och skall sedan starta Localcast. Så hittar den inte chromecasten. Jag får ibland även starta om tvn. Tappar även anslutning ibland. Kör den gamla på övervåningen och den fungerar problemfritt. Tänkte först att det kunde vara nån förändring på mitt lan men icket. Kan ju vara så att jag fått ett måndags ex men.

Andra generationens Chromecast med Full HD är en helt suverän media streaming enhet. Enkelt handahavande och bra uppdateringsfunktion över WiFi. Det är suveränt att kunna köra alla typer av videoklipp eller streamingtjänster med Full Ljudkvalitet. Rekommenderas vart!

Fungerar perfekt

Jag är nöjd med chromecast 2! Viaplay gratis i 3 månader

Smart och enkelt - fungerar utmärkt

Google Chromecast 2nd generation Medieströmningsenhet fungerar perfekt och är mycket lätt att installera.

Underbar teknik! Kavla ut dig på soffan och välj och vraka ur dina appar. Jag får dock lugna ner mig lite då den tar några sekunder att återkoppla om man helt plötsligt slår på wifi och vill snabbt börja spela upp något ur en annan app. Dock en mirakelgrej för de pengarna!

Har behandlats i 3 dagar nu ?

Google Chromecast 2nd generation Medieströmningsenhet.
Riktigt bra som strömmar det mesta från mina enheter.
Toppen.
Mycket nöjd med köpet.

Bra köp! är jättenöjd med den

Köpte hem en Google Home och såg att det kan finnas fördelar med att även ha ett par Google ChromeCast hemma så jag köpte en här. Har dock inte haft tid eller möjlighet att leka med denna än men den fyller säkert sin funktion när det väl behövs.

Super nöjd !!!!

Superbra och enkel att använda!

Perfekt snabb leverans fungerar klockrent

Fantastisk produkt av Google! Enkel att installera och har inte upplevt några problem hittills och använder både Android- och Appleapparater att Casta med. Fer er som sitter med en dator inkopplad i tv:n, lägg ned det och skaffa den här istället! Rekommenderas verkligen!

Funkar kalas bra!

Toppengrej lätt att koppla in..

Inget vidare faktiskt. Fungerar när den känner för de får starta om den ett PR gånger ibland för den ska funka. Köpte denna ist för en till Apple tv men ångrar mig bättre o lägga lite mer pengar o få något som funkar utan massa klydd.

Gud så enkelt, något alla borde ha hemma!

Funkar bra, kan casta från chrome på datorn vilket är toppenbra! Ibland går kopplingen ner och ljudet blir dåligt. Då bryter man bara casten och gör om. Synd att det är tysk version, viaplay hade varit kul.

Kom med instruktioner på tyska men är lätt att installera och byter språk till svenska på egen hand. Uppdateringen från 0-15% tog nästan 20 minuter men gick mellan 16-100% super snabbt. Själva Chromecasten är en fantastisk och otroligt smidig liten apparat. Att använda telefonen som "fjärrkontroll" går snabbt och utan problem på min Xperia Z1 Compact. Att streama film och musik utan att behöva koppla datorn till TVn är rena drömmen, rekommenderar Chromecast till alla!

Fungerar direkt

Chromecasten funkar fint.

Det funkar bra att dela från plattan till TVn.

Precis som föregångaren är detta bästa alternativet att streama med, nu med 5 ghz wifi också! Boom!

Chromecast 2 fungerar klockrent, Chromecast 1 slutade fungera efter ett år, fast endast med Viaplay, allt annat fungerar med Generation 1, konstigt

Fungerar alldeles utmärkt.

Jag är väldigt nöjd med vara. Fungerar klockrent att se viaplay och att streama spotify. Det enda minus tecknet är att installations manualen är på tyska.

Mycket bra

Google Chromecast 2nd Gen, en av de bästa och lättaste produkterna man kan köpa, tror till och med att farsan hade klarat av att installera den. Bra kvalitet och snabb i menyn och man behöver inte ha framme plattan eller telefonen man streamar ifrån. Stödjer även 50 Hz ifall man upplever brus eller liknande på t.ex. lite äldre Tvs.

Jag är så otroligt nöjd med min Chromecast! Lätt att installera, lätt att använda och jag slipper starta upp datorn för att titta på film och serier. Det enda jag tycker är lite jobbigt är att det inte finns någon avstängningsknapp, utan jag får dra ut kontakten för att den inte ska vara igång konstant. Köp!

Fungerar suveränt bra. Hade en Chromecast 1st generation tidigare, men den Chromecast 2nd generation är som natt och dag. Som andra i tråden påpekat känns det lite märkligt att det inte är en svensk förpackning utan bara har en billig klisterlapp som hänvisar till en svensk manual online, men produkten är det absolut inga som helst fel på, och när den väl är i och igång funkar allt på svenska.

Fungerar bra att casta från iphone 6. Jag trodde att man kunde dela skärm med telefonen, men det går inte på iphone. Det går bra att casta youtube och svt play genom appen. Kan inte visa bild från hemsidor, exempelvis dreamfilm etc..
Instruktioner på tyska, men det spelar ingen roll. Man laddar ner google cast appen och följer instruktioner. Fungerade inte att slutföra installationen, men castingen fungerar ändå. Det står att den inte är kompatibel med alla routermodeller.
En gång slog den av och hittades inte av min mobil. Efter att jag drog ut alla sladdar i några sekunder fungerde det sen.
I övrigt funkar den jättebra för att casta youtube på tvn.

Funkar jättebra när man inte har en smart-tv. Google Chromecast kan jag rekommendera!

Den fungerar helt perfekt 👍

Funkar bättre än föregångaren
Mycket nöjd

helt underbar att använda lätt att installera rekommenderar denna produkt :)

Prisvärd och extremt enkel. Märkligt med tyska instruktioner men det var bara att ladda ner en app och köra.

Köpte denna för att slippa koppla in hdmi kabel varje gång. Fungerar verkligen bra, lätt att installera. Rekomenderas att köpa 😇

Hade gen.1 och sen köpte jag denna gen.2
Behöver en till salongen. Är supernöjd med den i sovrummet. Kör mycket från SVT Play. Bättre än att gå via smart tvn finns ju ändå inte SVT Play som app. Och gå via webläsaren på tvn. Bökigt. Går alltid via Chromecasten. 👍👍👍👍👍

Prisvärt, extremt enkelt. När mormor klarar av det efter att ha visat en gång, då är det enkelt ;)

Mycket nöjd, 4'e som köps till hushållet.

Netflix, SVT Play osv startar mycket fortare än med förra generationens chrome cast.
Mycket nöjd.

Fungerar bra, enkelt, man ska ha det hemma.

Gillar idén om att skicka ljud och bild trådlöst. Dock har min enhet avbrutit kontakten flera gånger fast jag har låtit den uppdatera sig innan jag började använda den. Får se om det fortsätter framöver. Därav betyget. Bild och ljud är annars bra, men enheten verkar inte klara flera program samtidigt och kan avbryta sändningen ibland

Mycket snabbare än första generationen. I övrigt inga skillnader på produkten. Märkligt att CDON skickar en kartong med tysk text med en liten påklistrad lapp på norska som hänvisar till internet för alla instruktioner. Spelar inte så stor roll, men borde framgå av produktbeskrivningen.

Fungerar utan några problem.

Gick från en boxeebox till denna. Funkar fint.

Jag är mycket nöjd med Chrome cast 2, detta är andra enheten jag köper. Det negativa är att Cdon skickar en tysk utgåva och detta stog inte. Köper man en nordisk utgåva får man viaplay gratis i tre månader.

Den fungerar som den skall.
Nyttan beroende av tillgängliga appar och/eller användning av Google Chrome.
Bertil B

Ni kan göra en rea till 40 % då ska jag shoppa direkt
MVH ERSAN

Google Chromecast 2nd generation
Lätt att ansluta till tv:n, lätt att installera och använda.
Helt enkelt en liten smidig grej.

Fungerar bra.

Gör det den ska utan problem.

Passar den alla smartphone
Ipohe osv?

Underbar produkt som är väldigt enkel

Fixar allt jag behöver i medieväg, Plex, Youtube osv. Märkbart snabbare än föregångaren.

Lätt att installera och fungerar utmärkt!

Den är väldigt bra att använda till telefonen men ibland bryts kontakten mellan telefonen och google chromecast enheten så måste starta om wifi på mobilen för att det ska funka igen men det är inga större problem samt med viaplay funkar inte alltid men det är hos viaplay det rånglar

Mycket härlig produkt

Ett enkelt och kraftfullt sätt att modernisera en gammal TV.

Användarvänlig och snabb.

Tycker faktiskt den är sämre än första gen. Mycker mer kräsen att man kopplar från aktuell app för att annan app skall hitta den. Tex kör du viaplay och skall sedan starta Localcast. Så hittar den inte chromecasten. Jag får ibland även starta om tvn. Tappar även anslutning ibland. Kör den gamla på övervåningen och den fungerar problemfritt. Tänkte först att det kunde vara nån förändring på mitt lan men icket. Kan ju vara så att jag fått ett måndags ex men.

Ersatte min 1.gen med denna. Snabb, snygg mm

Köpte en som ersatte min första generations Chromecast. Trodde inte att det skulle vara någon skillnad direkt, men den är märkbart snabbare på att starta upp casts!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 191 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 127 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 86 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 33 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
 • 54 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »