ANNONS
72H Deals

Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS)

Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-12%

349 kr
Ord. pris 399 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Få spel har blivit så populära som New Super Mario Bros. till Nintendo DS, mycket tack vare att spelet höll sig till det klassiska Mario-konceptet med tvådimensionella banor och lättbegriplig spelkontroll. Frågan är då om det går att göra ett Mario-spel i 3D som är lika lättspelat som de äldre titlarna och samtidigt lika häftigt och nyskapande som Super Mario Galaxy-spelen till Wii? Nintendo bevisar att det fungerar i Super Mario 3D Land!

Super Mario 3D Land påminner vid en första anblick om Super Mario Galaxy 2 med sina öppna världar och all frihet som hör till, men tittar du närmare märker du snart att banorna i Nintendo 3DS-spelet är mycket mindre men fler till antalet. Det gör att du slipper gå vilse eller fundera på vad som ska göras härnäst. Det största problemet för barn och ovana spelare i Super Mario Galaxy 2 var just att världarna var så stora och öppna att det var lätt att tappa bort sig.

  • Super Mario 3D Land finns bara till Nintendo 3DS - det går inte att få tag på till någon annan plattform
  • Utnyttjar SpotPass
Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-11-18  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3014058169  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 10 Genomsnittsbetyg: 4,8
90%
0%
10%
0%
0%

Jätteroligt spel och bra grafik. 3D funkar och kan användas vid vissa ställen som hjälper, men behövs ej. Banorna är roliga och man tröttnar inte. Man kan tro att man ska tappa bort sig under banorna med det är omöjligt. Jag ger detta 6/5.

Jätteroligt spel och fantastisk 3D-effekt! Ett måste till Nintendo 3DS! :-)

Jag blev missnöjd med New super mario bros DS men detta klassar ut NSMBD! jag älskar det har spelat ut spelet men har fortfarande många timmar kvar att spela det!

Ett jätteroligt spel som man nästan måste ha till 3DS. Banorna är roliga och kontrollerna är lätta att förstå.
Spelet är enkelt till en början, fram till värld 8 typ så de ovana spelarna kan spela men sen blir det ganska svårt. Ett väldigt roligt spel. Ja detta måste jag ge 5 C.

Riktigt roligt spel, ett måste till 3DS!
Spelet kanske inte har så hög svårighetsgrad, men att spelet är så roligt väger upp det.
Även om spelet är lätt så spelade jag om alla banor flera gånger för att hitta alla saker och hemligheter!
Bandesignen drar verkligen nytta av konsolens 3D, även om det inte är ett måste att spela i 3D, så tycker jag det blir mycket roligare att göra det.

Fruktansvärt roligt spel. Banorna är originella och varierar oerhört mycket i varje värld.
Trots att standard-mode är väldigt lätt är det så kul så man spelar om varje bana om och om igen.

Och för dom som blir avskräckta av att det är lätt väntar ett special-mode för den som klarat standard-mode. Där finns samma banor men de är betydligt svårare, andra banor är helt och hållet utbytta. Och så finns det en otrevlig överraskning i ett fåtal av banorna, vill du veta vad det är så spela!

Grafiken är också häpnadsväckande. Framför allt isblock och våta stenmurar tar andan ur en. Det är ett grafiskt fulländat Super Mario.

3D-effekten är precis så bra som det sägs. Ett helt nytt spel med en hel del urgamla super mario-grejer, mycket speciellt är det ju dock med sin 3D. Den som inte har 3D-effekten på kommer stöta på synvillor och bli lurad. Ganska enkelt i början (har inte kommit särskilt långt) men desto svårare är det att hitta alla dolda stora mynt. 3 stycken på varje bana - bara att leta!

Så j*vla bra spel. Dock aldeles för lätt :S. Synd att det inte fanns mini-spel

Ska jag vara helt ärlig så hade jag väldigt låga förväntningar på det här spelet - i alla fall för att vara ett Mario-spel. Men när jag nu spelat ut spelet så inser jag att jag inte alls tänker nöja mig med att bara spelat igenom det en gång utan fortfarande har många många timmar kvar att spela. Spelet har en perfekt balanserad svårighetsgrad och bandesignen är, i vanlig ordning riktigt bra. 3Dn fungerar bättre än på något annat 3DS-spel och känns faktiskt användbart. Jag spelar alltid med 3Dn på max i det här spelt och njuter timme in, timme ut. Jag kan inte säga nog mycket bra om det här spelet. Det är perfekt att ta med sig på flygplan och tåg då du enkelt kan hoppa in i en bana och spela. Eller varför inte bara döda lite tid på rasterna i skolan? Du kan dela med dig av dina resultat (hur snabbt du har lyckats klara av olika banor) till dina vänners 3DS. En kul extrafunktion som plockar fram den inre tävlingsmänniskan.

Längtar!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »