Tillbaka till toppen
Bilbarnstol BRITAX ROMER Swingfix M i-Size, Isofix, 0 - 18 kg, grå
Bilbarnstol BRITAX ROMER Swingfix M i-Size, Isofix, 0 - 18 kg, grå
Bilbarnstol BRITAX ROMER Swingfix M i-Size, Isofix, 0 - 18 kg, grå
Bilbarnstol BRITAX ROMER Swingfix M i-Size, Isofix, 0 - 18 kg, grå

1 / 4

Bilbarnstol BRITAX ROMER Swingfix M i-Size, Isofix, 0 - 18 kg, grå

7 783,56 kr
90 GRADERS ROTATION Den 90 graders rotationen gör att du kan vrida sätet när bildörren är öppen för att lättare kunna placera ditt barn i sätet. När du har placerat ditt barn på plats vrider du försiktigt tillbaka sätet tills det klickar på plats o
Läs mer

90 GRADERS ROTATION

Den 90 graders rotationen gör att du kan vrida sätet när bildörren är öppen för att lättare kunna placera ditt barn i sätet. När du har placerat ditt barn på plats vrider du försiktigt tillbaka sätet tills det klickar på plats och du är redo att åka.


JUSTERBAR RYGGBÅGE

Studstången hjälper inte bara till att förhindra att barnstolen lutar vid en kollision, utan kan också justeras i 8 grader. På så sätt kan du enkelt justera studsmattan till baksidan av bilsätet och ge ditt barn 10 % extra benutrymme.


SKYDD FÖR DEN ÖVRE SIDAN

Den integrerade SICT-bilen i sätet ger ett överlägset skydd för ditt barn i händelse av en sidokollision. SICT-inredningen håller ditt barn borta från stötar och absorberar samtidigt energi. Och du behöver inte justera eller justera någonting - SICT inuti är alltid redo när du behöver den.


FÖRLÄNGD BAKÅTRIKTAD ORIENTERING

Bakåtvända bilbarnstolar ger bäst skydd vid en frontalkollision - den vanligaste typen av olycka på vägen. Vid en frontalkollision med ett bakåtvänt säte riktas kollisionskrafterna mot baksidan av sätet, medan den återstående energin sprids jämnt över huvudet, nacken och överkroppen. Med en framåtvänd stol fördelas kollisionsenergin annorlunda mellan sätesstrukturen och fasthållningsanordningen, vilket kan leda till en stor påverkan på barnets kropp. Vi rekommenderar att barn åker bakåtvända så länge som möjligt.


Sidoskyddande vingar: De breda, mjuka, vadderade vingarna fungerar som en skyddande kokong som hjälper till att absorbera kraften från en sidokollision, vilket minskar risken för skador på ditt barn.


V-FORMAT NACKSTÖD

Det V-formade nackstödet är speciellt utformat för att kontrollera rörelsen av ditt barns huvud och ger optimalt skydd vid en sidokollision samtidigt som det ger maximal komfort. Dessutom kan nackstödet och bältet enkelt justeras från stolens framsida för att passa barnets längd.


BRÖSTKUDDAR I NEOPREN FÖR PRESTANDA

Våra nya bröstkuddar i neopren passar bekvämt på ditt barns bröst. De bidrar till att minska barnets rörelse vid en kollision och förbättrar komforten i 5-punktsbältet. Dessutom kan de enkelt tas bort för att tvättas utan att bältet störs.


5-PUNKTS SÄKERHETSBÄLTE

Vi anser att 5-punktsbältet är det säkraste sättet att fästa ditt barn i en bilbarnstol eftersom det håller barnet säkert. I händelse av en kollision fördelar bältet krafterna från kollisionen på fem punkter, två vid axlarna, två vid höfterna och en där bältet klämmer mellan benen. Detta hjälper till att skydda ditt barn från alla slagriktningar.


HÖJDJUSTERBART STÖDBEN

Stödbenet ger bilbarnstolen extra stabilitet genom bilgolvet. Den minimerar lutnings- och rotationsrörelsen och minskar de framåtriktade krafter som utövas på ditt barn i en olyckssituation, vilket bidrar till att skydda dem. För en säker installation kan stödbenet justeras för att matcha den bästa höjden för din bil. Den lättlästa indikatorn visar när stödbenet är ordentligt placerat på bilens golv.


Snabbt borttagande av överdraget: Det kan bli ganska stökigt på vägen, så vi har tagit fram ett överdrag som kan tvättas i tvättmaskinen och som är lätt att ta bort utan att ta av säkerhetsbältet.


FLERA LIGGANDE POSITIONER

Det är viktigt att ditt barn har det bekvämt när du reser. Därför har den här stolen utformats med flera olika lutningslägen som du enkelt kan justera - för att ge dig en stressfri resa med en glad bebis.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner