LEGO®

LEGO® - Att inspirera och utveckla morgondagens byggare LEGO® - Att inspirera och utveckla morgondagens byggareAlla dina favoriter bland LEGO® produkter och klossar finns på samma plats så att du enkelt hittar dem.
LEGO® Leksaker
Läs mer
LEGO® Film
Läs mer
LEGO® Spel
Läs mer
LEGO® Kläder & Skor
Läs mer
LEGO® City
Läs mer
LEGO® Friends
Läs mer
 LEGO®
LEGO®
Disney Princess
Läs mer
LEGO® Star Wars
Läs mer

Lego – ett ikoniskt varumärke

Det är svårt att hitta ett mer ikoniskt varumärke för leksaker än Lego. Ända sedan starten 1949 har de danska plastbitarna glatt barn såväl som vuxna världen över och företaget växer ständigt i och med introduktionen av nya och spännande produktlinjer. Lego symboliserar för många frihet. Frihet att kunna skapa fritt utan pekpinnar och förmaningar. Med hjälp av fantasin kan du bygga din egen drömvärld och inga kreationer är för stora eller för svåra när du själv får bestämma i skapandet. Låt dig inspireras av andras skapande genom att söka på nätet efter häftiga legobyggen eller gå in i någon av våra specialvärldar såsom Star Wars eller Batman och skapa din egen roll i fantasin - med Lego är ingenting omöjligt!

Ett helt universum

Det var länge sedan Lego bara handlade om små olikfärgade plastbitar man kan bygga med. Idag är Lego så mycket mer. Bara här hos oss på CDON.COM kan ni hitta en rad olika produkter och serier som alla bär Legos varumärke. Här finns bland annat Lego-barnkläder, Lego-klockor, Lego-filmer och tv-serier samt Lego-inredning för att nämna en bråkdel. Detta är då utöver de välkända leksakerna som även de går att dela in i en rad olika underkategorier. Där hittar du bland annat Lego Star Wars, Lego Friends, Lego Chima, Lego Creator, Lego Technic och Lego City.

Se ditt Lego komma till liv

I och med den stora expansionen av Lego-universumet är det nu möjligt för dig att få se många av dina favoritkaraktärer komma till liv på såväl stora bioduken som hemma i TVn eller på surfplattan. Här hos oss på CDON.COM kan du bland annat hitta filmer och tv-serier med Ninjago, Lego Star Wars, Lego Batman och Lego Friends. Än så länge har vi fått se Lego: The Movie med byggnadsarbetaren Emmet i huvudrollen på vita duken men Lego Batman kommer även han att få en egen storfilm, en film som beräknas ha premiär någon gång under 2017.


LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.