Leksaker, Barn & Baby

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus.
Läs mer

 • LEGO City, Djungel forskningsplats 60161

  Lokalisera det försvunna planet i LEGO® City djungeln! Utforska det mystiska vraket och sätt sedan upp ett läger innan du hoppar ner i kajaken för att utforska templet längre ner längs floden. Håll ögonen öppna, det finns massor av djur och fällor som lurar i djungeln och ruinerna. Se till att du inte drar i fel lian ‒ LEGO City djungeln är full av överraskningar! Ålder: 8-1...

  779 kr
  68 kr/mån
  Ord. pris 999 kr
 • 2Fast2Fun - Space Drone med FPV,...

  • FPV kamera låter dig se och filma/fota i realtid. Och du filmar direkt till din smartphone. Stor och stabil samt enkel att flyga. Du kan justera kameran höger/vänster från radion.
  859 kr
  1995 kr
 • SMT10 MaxD Monster Jam truck 4WD...

  • Ett tufft utsedne kombinerat med Axials kvalitet lääger grunden för en bra bil, hög markfrigång, start motor, stora däck för stor framkomlighet, vattentät och självklart 2,4 gHz.4-hjuls driven.
  2699 kr
  4495 kr
 • Grave Digger Monster Jam Truck 1...

  • Ett tufft utsedne kombinerat med Axials kvalitet lääger grunden för en bra bil, hög markfrigång, start motor, stora däck för stor framkomlighet, vattentät och självklart 2,4 gHz. 4-hjuls driven.
  2749 kr
  4549 kr
 • Techtoys Carry Bot

  • Kör framåt/bakåt/höver/vänster, dansar och boxas. Du styr honom med den medföljande handkontrollen eller med hjälp utav din hand. Han kan också transportera saker upp till en vikt av 350 gram på den medföljande brickan.
  399 kr
  999 kr

Tyngdtäcke för barn

 • Beckasin Tyngdtäcke för barn 2,6 kg med fodral av Bomulls...

  Behandlingstäcke med tyngd som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning öka välbefinnandet. Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandpellets som många tycker ger en behagligare känsla än traditionella bolltäcken och kedjetäcken. Skyddsfodral i grå bomullssatin som ger en sval och skön känsla mot kroppen. Över 3 m...

  995 kr
  Ord. pris 2299 kr

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta, roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter ett bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!