Leksaker, Barn & Baby

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus.
Läs mer

 • Bukowski The Great Philip 90cm

  The Great Philip är en av Bukowskis största nallar. Philip har rörliga leder på fem platser, crèmefärgad, mjuk och smålockig päls med popnitade ögon och sydd nos. - Storlek: 90cm Kvalité och säkerhet: Alla produkter gjorda av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet. Samtliga produkter är CE märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är synt...

  799 kr
  69 kr/mån
  Ord. pris 2499 kr

L.O.L

 • 2Fast2Fun - Space Drone med FPV,...

  • FPV kamera låter dig se och filma/fota i realtid. Och du filmar direkt till din smartphone. Stor och stabil samt enkel att flyga. Du kan justera kameran höger/vänster från radion.
  859 kr
  1995 kr
 • Techtoys Carry Bot

  • Kör framåt/bakåt/höver/vänster, dansar och boxas. Du styr honom med den medföljande handkontrollen eller med hjälp utav din hand. Han kan också transportera saker upp till en vikt av 350 gram på den medföljande brickan.
  399 kr
  999 kr

Tyngdtäcke för barn

 • Beckasin Tyngdtäcke för barn 2,6 kg med fodral av Bomulls...

  Behandlingstäcke med tyngd som är konstruerat för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning öka välbefinnandet. Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandpellets som många tycker ger en behagligare känsla än traditionella bolltäcken och kedjetäcken. Skyddsfodral i grå bomullssatin som ger en sval och skön känsla mot kroppen. Över 3 m...

  845 kr
  Ord. pris 2299 kr

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta, roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter ett bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!