Leksaker online

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus.
Läs mer

 • L.O.L. Surprise Glamper

  Nu kan du ta med LOL Surprise dockorna på en åktur! LOL Surprise Glamper är full med överraskningar och det första fordonet till dina LOL Surprise dockor & husdjur! Framdelen kan bli till en separat bil och bakdelen öppnar upp för ännu häftigare upplevelser. Innehåller ljus och ljud som fungerar! Glamper passar också till andra modedockor i alla storlekar. Levereras med över...

  2189 kr
  119 kr/mån
Barnböcker
från75:-
Barnböcker
Från 75 kr
Läs mer
Barnspel & pussel
från49:-
Barnspel & pussel
Från 49 kr
Läs mer
LEGO
från179:-
LEGO
Från 179 kr
Läs mer
Playmobil
 -10%
Playmobil
10% rabatt
Läs mer
Leksakskök & leksaksaffär
från129:-
Leksakskök & leksaksaffär
Från 129 kr
Läs mer
Träleksaker
från119:-
Träleksaker
Från 119 kr
Läs mer
BRIO & Alga
upp till-15%
BRIO & Alga
Upp till 15% rabatt
Läs mer
TY
från39:-
TY
Från 39 kr
Läs mer
 • Silverlit Robo Chameleon Robot

  • Rörlig svans och rullande ögon
  • Radiostyrd robot med fjärrkontroll
  • LED-belyst ovandel som kan ändra färg
  • 4 insekter att fånga medföljer
  • Vinnare av 2018 års Toy Award
  249 kr

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta, roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter ett bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!