Kurslitteratur - Studentlitteratur till bra pris online!

CDON har ett stort sortiment på kurslitteratur inom en mängd olika ämnesområden och oavsett om du studerar på högskola/universitet eller komvux kan du enkelt hitta böckerna du söker här. Fördelar med att handla kurslitteratur på CDON:

  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt när du handlar för minst 169 kr, välj "Gratisfrakt" i kassan.
  • Extra rabatt med Mecenat
  • Extra rabatt med Studentkortet


Saknar du en bok så använd sökrutan och sök på författare, titel eller ISBN.

Kurslitteratur för alla studenter

På vår sida med studentlitteratur hittar du böcker inom en mängd olika ämnesområden, här finns kursböcker för dig som studerar allt från ekonomi och juridik till medicin och psykologi. Oavsett om du studerar på högskola/universitet eller komvux kan du enkelt hitta din litteratur hos oss.

Brett sortiment av studentlitteratur 

Vi har även ett stort och brett sortiment av utländska kursböcker på flera olika språk. I vår databas har vi miljontals böcker som tas från utlandet, för att du enkelt ska kunna ha de böcker som krävs på just din utbildning. Förutom kurslitteratur hittar du även böcker som hjälper dig att få full pott på högskoleprovet och smarta handböcker som hjälper dig att komma igång med dina studier. För dig som inte studerat vid universitet eller högskola tidigare kan en handbok ofta vara ett inspirerande stöd på vägen där du kan få många praktiska tips och råd kring hur du lyckas bättre med studierna.  Med våra produkter kan du ta dina studier till nästa nivå och hitta motivationen.

Fördelar med att köpa kurslitteratur hos CDON

Det finns dessutom flera fördelar med att köpa sin kurslitteratur hos oss. Du har möjlighet att dela upp din betalning om du skulle ha ont om pengar en månad. Här får du fri frakt på ditt köp om du handlar för minst 169 kr, välj "gratisfrakt" i kassan.