Outdoor

Din stora friluftsbutik på nätet. Här kan du välja och vraka bland tusentals friluftskläder, fiske, väskor, ryggsäckar, tält, campingutrustning, reseprylar och allt annat, som passar för alla slags aktiviteter ute i det fria. Läs mer
 

Under kläder och skor hittar ni tåliga kvalitetskläder, som gör tillvaron både bekväm och angenäm under alla väderförhållanden och temperaturer. Vi har allt från billiga underställ till skidjackor av absolut högsta kvalitet. Skor för strandpromenaden, kängor för de tuffaste vandringarna och varma fodrade stövlar för den långa fisketuren ut på havet.

Under utrustning har vi samlat vårt breda sortiment av attiraljer för alla tillfällen. Säkra flytvästar från Baltic och Helly Hansen, knivar från kvalitetstillverkarna Fällkniven och EKA of Sweden, multiverktyg från Leatherman och Victorinox, lampor och pannlampor från Petzl och Led Lenser, Skateboard och Snowboard från DC och Burton, glasögon och goggles från Smith och Carrera, kikare från Bushnell och mycket mer.

Vi har även fiske från välkända varumärken, bland annat Abu Garcia, Savage Gear, Scierra, Shimano, Rapala, Daiwa. Vi har allt ni behöver för en lyckad och bekväm fisketur. Vi har all utrustning, som behövs för att fånga din drömfisk.

Naturligtvis har vi även ett stort sortiment av kök och termosar, som passar för alla tillfällen. Välkända kvalitetsprodukter, från bland annat Optimus, Trangia, Thermos, Contigo, Muurikka och Vildmark, gör matlagningen ute i det fria till en angenäm och enkel uppgift.

Vill ni bo ute i det fria hittar du tält, sovsäckar, liggunderlag och andra bekvämligheter i vår avdelning för tält och sova. Ni hittar även ryggsäckar, packpåsar och väskor för alla tillfällen.

I navigering till vänster hittar ni enkelt allt ni behöver, under respektive avdelning. Mycket nöje!