Begagnade spel

Saknar du ett spel i din samling? Vill du köra igenom alla tidigare spelen i en spelserie innan du påbörjar de senast utgivna? Känner du dig nostalgisk och vill hitta det där liret till Commodore 64 från din ungdom? Titta här! Kanske hittar du just den retro-klassiker du söker i vårt utbud av begagnade spel, från Amiga till Playstation 3. Läs mer om begagnade spel

Dreamcast

Vilka retro-spel har ni?

Här kan du fynda begagnade spel från så tidigt som 1982 till så sent som 2006. Med ett så brett sortiment kan det vara svårt att hitta just det man letar efter.

Våra mest retro-konsoler är:Känn dig säker med ditt köp

Att köpa begagnat är bra för plånboken och kan göra att du får tag i pärlor som gått ur produktion. Men att köpa begagnat kan kännas osäkert och snårigt. När du handlar begagnade spel på CDON.COM lovar vi en viss kvalitetsnivå på spelen, men skulle du känna dig osäker finns här en guide att hjälpa dig på vägen.

Att tänka på när du köper begagnat

  • Läs beskrivningen noggrant så det inte blir några överraskningar när du får hem varan.
  • Om det är till en PC/MAC, behöver du kanske ladda ner någon mjukvara för att få det att fungera om spelet är gammalt.
  • Vad ingår i spelet? Finns box och manual?
  • Står skicket i spelets beskrivning?
  • Om det finns koder med spelet kan dessa vara förbrukade, och det är svårt för säljaren att kontrollera. Räkna därför inte med att de fortfarande fungerar.
  • En del spel har online-funktioner som kanske inte stöds längre. Kontrollera på spelets hemsida hos tillverkaren.
  • Tänk på att begagnade spel oftast finns i väldigt begränsade antal och inte alltid kommer in i lager igen.

Vad gör jag om spelet inte fungerar?

Om du får hem spelet och den inte fungerar så är du välkommen att reklamera den. Det är inte säkert att felet går att åtgärda, eller att det finns en annan att skicka ut, så då kan återbetalning vara den enda lösningen. Du reklamerar spelet genom att logga in på ditt konto och skapa ett reklamationsärende.