Babyleksaker

Under bebisens första månader sker en enorm utveckling. Spännande och stimulerande leksaker hjälper din baby att utvecklas och lära sig samtidigt som den har roligt. Hos oss hittar du flera olika babygym, skallror, bitringar, lära-gå-vagnar och mycket mer. Läs mer..

 

Babyleksaker från 0 år

  • Bitring
  • Babygym
  • Skallra
  • Aktivitetsleksak
  • Lära-gå-vagn

En bitring hjälper ditt barn att klia när tänderna håller på att växa ut. En vattenfylld bitleksak kan lindra smärta och kli om den först läggs i kylskåpet en liten stund.

Med ett babygym får du en mjuk lekmatta och en matchande båge med spelglar, speldosor och leksaker som underhåller ditt barn och uppmuntrar utvecklingen av bland annat motorik och koordination.

Skallror ger barnet något att utforska både med munnen och med öronen. När bebisen skakar på skallran så rasslar eller plingar den. Det kan vara väldigt roligt!

Att utforska tycket alla bebisar om att göra. Oavsett om det är genom att bita, klämma, se eller höra så kan en aktivitetsleksak tillgodo se ditt barns behov. Pedagogleksaker stimulerar din lilla bebis sinne och hjälper den att utvecklas.

När din bebis har blivit större och ska lära sig att gå så är det dags att skaffa en lära-gå-vagn. Med denna kan ditt barn ta sig fram utan att behöva förlita sig på sitt balanssinne helt och hållet. Snart kommer vagnen inte längre att vara en nödvändighet utan istället användas för att transportera dockor och leksaker.

Köp bebisleksaker online

Vi har många fler leksaker än dessa i vårt stora sortiment av babyleksaker. Du hittar även dragleksaker, mobiler och mycket annat hos oss. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice. Vi ger dig en snabb och trygg leverans!