Babygym och lekmattor

Ge din baby ett underhållande babygym. Ett babygym med former och ljud underhåller din baby så att du kan bli avlastad och hinna med annat. Men hjälp av färg, form och ljud aktiverar de säkra och pedagogiska leksakerna din baby och stimulerar rörelse- och koordinationsförmåga. Läs mer…

 

Utvecklande babygym

Babygym är bra ur många aspekter. Det hjälper ditt barn att träna upp sin sociala och kognitiva utveckling, stimulerar rörelse- och koordinationsförmåga samt hjälper till att avlasta dig så att du får tid över. När bebisen ligger på rygg kan den fokusera på de roliga leksakerna som hänger strax ovanför. En spegel hjälper till att göra det roligare för bebisen.

När det är dags att träna rygg, nacke och armmusklerna så vänder man på bebisen så att den ligger på mage. Tänk bara på att detta endast får ske under korta och övervakade perioder tills musklerna har tränats upp så pass att bebisen kan röra sig själv. Om babygymmet har en lekmatta under så är det roligt för bebisen om det finns ett motiv så att det finns något intressant att titta på även när man ligger på mage.

En del babygym tillåter att man tar av leksakerna och kan hänga i vagnen. Det kan vara roligt om bebisen tycker om dem.

Mjuka lekmattor

När du ska köpa en lekmatta, se till så att den är tillräckligt vadderad så att den är bekväm för din bebis. Välj gärna en färgglad då bebisen stimuleras av färger och former. Det är även bra om den går att tvätta i tvättmaskinen. Små olyckor händer så lätt.

Köp babygym och lekmattor online

Hos oss hittar du babygym och lekmattor från populära varumärken så som STOY, Skip Hop, Rätt Start och Teddykompaniet. Om du har några frågor kring din beställning eller leverans så kontakta vår kundservice. Vi ger dig en snabb och trygg leverans!