Wearables

Köp Smartwatch och aktivitetsband online!


Hos oss hittar du de bästa aktivitetbanden och smartwatch för både Android och IOS. Vi har ett stort utbud från de ledande märkena T.ex. Apple, Fitbit, Pebble, LG och Samsung för att nämna några. Hitta ett som matchar din personliga stil. » Läs mer

Xiaomi Mi band 5 - köp din idag

Vi rekommenderar

 
 

Den nya trenden med "Wearables" eller bärbar teknologi är här för att stanna. På de senaste mässorna visar företag upp allt från "smarta" träningskläder till underkläder som du kan koppla till din Smartphone. Framförallt är det Smartwatch (smarta klockor) och aktivitetsband som har slagit igenom stort. Banden och klockorna har flera olika användningsområden för att underlätta din vardag. De kan användas som en förlängning av din Smartphone. För dig som snabbt vill kolla ett sms, mäta puls och sömn, veta hur långt och snabbt du sprungit eller vill ha tillgång till GPS på handleden är de perfekta! Smartwear är framtiden!

Gillar du att vara hälsosam kommer ett aktivtetsarmband vara en utmärkt accessoar för dig! Armbanden mäter tid, avstånd, puls och ger dig till och med påminnelser om att du sitter lite för still. Det finns många integrerade appar som dessutom motiverar och inspirerar dig till aktivitet. Kolla att ditt aktivitetsarmband är kompatibelt med din telefon. Många modeller stödjer både Androidtelefoner och iPhones men inte alla. Det finns flera varianter av aktivitetsband, med eller utan skärm, sportanpassade eller mer stilsäkra i läder, större och mindre. Allt för att du ska hitta något som är perfekt för dig.

För dig som ständigt är på språng kan en Smartklocka underlätta vardagen! Den visar om någon ringer och du kan enkelt klicka bort samtalet om är upptagen . Du kan titta på sms och få notiser direkt i klockan, eller varför inte ha en karta smidigt på handleden? En del klockor har även WIFI så du behöver inte ens ha din telefon i närheten. Är du väldigt ombytlig kan man med flera klockor enkelt byta ut armbandet mot en annan färg. Välj vad som passar dig bäst och upptäck hur smidigt det är!

När du ska välja klocka så tänk på hur du lever. Är du väldigt aktiv kan det vara bra med en sportigare modell med lång batteritid. Vill du använda den i vardagen finns det flera snygga och stilsäkra modeller med läder eller stållänk. Även med smartklockor så ska du se till att den är kompatibel med din Smartphone. En del fungerar lika bra med Android eller iOS men vissa är endast för en av dem. Modellerna varierar mycket i pris, självklart har vi på CDON både billiga och exklusivare varianter av smartklockor, både för vuxna och barn.