Tillbaka till toppen
Elodie Details - Åkpåse Juniper Blå
Elodie Details - Åkpåse Juniper Blå
Elodie Details - Åkpåse Juniper Blå

1 / 3

Elodie Details - Åkpåse Juniper Blå

(2 recensioner)
1 279 kr
Tack vare sin unika design, kvalitet och funktionalitet har dessa exklusiva åkpåsar blivit en favorit hos många designmedvetna föräldrar världen över. Deras mjuka foder, isolerande paneler och värmereglerande egenskaper gör dem till perfekta sovpåsa
Läs mer

Tack vare sin unika design, kvalitet och funktionalitet har dessa exklusiva åkpåsar blivit en favorit hos många designmedvetna föräldrar världen över. Deras mjuka foder, isolerande paneler och värmereglerande egenskaper gör dem till perfekta sovpåsar i det nordiska vinterklimatet.

Elodie har vidareutvecklat och förbättrat åkpåsar i över ett decennium, och resultatet är en testvinnande, praktisk och hållbar produkt som kan användas till minst tre barn. Åkpåsen har många smarta funktioner som till exempel vattenavvisande yttertyg, anpassade hål för barnvagnens bälte och en ficka på baksidan som du trär över vagnens rygg för att förhindra att åkpåsen glider ner. Hos Elodie hittar du även en lång rad andra matchande barnvagnsaccessoarer, designade för att du ska kunna sätta en personlig prägel på dina barnvagnspromenader.

Tillverkad med återvunna material
Polyestern i fyllning och yttertyg kommer från återvunna PET-flaskor.

Vind- och vattenavvisande yttertyg
Den avancerade och miljövänliga behandlingen BIONIC-FINISH® ECO gör att ytskiktet mycket effektivt håller väta borta, samtidigt som det är helt fritt från skadliga ämnen som flourkarbon och formaldehyd. Det fungerar genom att imitera de kristall-strukturer som till exempel växter och fjädrar har, och som gör att vatten rinner av snarare än tränger igenom ytan.

Universal passform
Universal design gör att den passar alla vagnar på marknaden.

Enkel temperaturreglering
Lättåtkomliga dragkedjor av hög kvalitet gör det enkelt att snabbt reglera temperaturen för barnet.  Med hjälp av tryckknappar kan överdelen även vikas ner och hållas på plats. Kragen i pälsimitation är även den avtagbar.

Avtagbar överdel
Åkpåsens överdel kan plockas av helt. Praktiskt när den till exempel används inomhus eller i varmare väder.

Lång livslängd
Högkvalitativa material och Elodies långa erfarenhet av produktion och kvalitet gör den här åkpåsen väldigt slitstark. Den är utvecklad för att hålla för minst tre barn eller upp till nio vintersäsonger.

Kan maskintvättas och torktumlas
Enkel att hålla ren och fräsch med maskintvätt och kan torktumlas.
Se separata skötselråd för detaljer.

Identifikation

EAN 7333222010940
Tillverkarens artikelnummer 50500138192NA
E

Erica

För en månad sedan

Varm, snabb leverans! Bra åkpåse

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

L

Lisa

För 2 månader sedan

Varm och bra åkpåse som stämmer överens med beskrivningen som ges om den. Färgen är i enlighet med vad som visas på bilden. Stort plus är att åkpåsen har fäste så den kan hakas fast på vagnen och därmed undvika att den glider ner. Den pälsliknande delen kan tas av vilket också är ett plus.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.