Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

KINDERKRAFT Indy sportvagn KKWINDYDEN0000, 5-punkts, 0 månader-3 år, blåsvart
KINDERKRAFT Indy sportvagn KKWINDYDEN0000, 5-punkts, 0 månader-3 år, blåsvart
KINDERKRAFT Indy sportvagn KKWINDYDEN0000, 5-punkts, 0 månader-3 år, blåsvart

1 / 3

KINDERKRAFT Indy sportvagn KKWINDYDEN0000, 5-punkts, 0 månader-3 år, blåsvart

Pre-owned: Mycket bra skick
Varan är i mycket bra skick och upplevs som minimalt använd. 
  • Begagnad i mycket bra skick
  • Minimalt slitage
  • Upplevs som minimalt använd
3 532 kr
INDY är en mycket lätt, lättmanövrerad barnvagn som kan fällas ihop med en hand. Den är utformad för aktiva föräldrars behov och kombinerar funktionalitet och användarvänlighet. Den kan följa med ditt barn på deras första promenader, och de praktisk
Läs mer

INDY är en mycket lätt, lättmanövrerad barnvagn som kan fällas ihop med en hand. Den är utformad för aktiva föräldrars behov och kombinerar funktionalitet och användarvänlighet. Den kan följa med ditt barn på deras första promenader, och de praktiska tillbehören ser till att vädret inte hindrar barnet från att upptäcka världen.


Funktioner:

Lättviktig (endast 6 kg), manövrerbar barnvagn;

För barn från födsel till 15 kg;

Fäll- och öppningssystem med en hand;

Automatiskt lås;

Små mått efter vikning: 46x27x60 cm;

Produktens kemiska och mekaniska säkerhet har bekräftats i det välrenommerade laboratoriet Intertek;

Dubbla låssystem förhindrar oavsiktlig hopfällning/utfällning av vagnen;

Centraliserad broms;

5-punkts säkerhetsbälten med 2 höjdjusteringslägen;

Justerbart ryggstöd;

Avtagbar stötfångare;

Vattentätt material;

Svängbara hjul med stötdämpare;

Lättviktig aluminiumkonstruktion;

Förvaringskorg;

Fönster som tillåter permanent kontakt med barnet;

Barnvagnen står upprätt efter att ha vikts ihop och materialet skyddas mot smuts med en folie;

Enkel transport;

Användbara tillbehör: regnskydd (halvt regnskydd) och benskydd.

Lösningar som är utformade för säkerhet


Dubbelt säkerhetssystem - det dubbla låset skyddar mot oavsiktlig och okontrollerad fällning av vagnen, så du behöver inte oroa dig för ditt barns säkerhet, även om vagnen körs av en äldre syster eller bror.


Centrala bromsar - när du går runt i staden kan olika hinder dyka upp på vägen. För att föräldrarna ska kunna reagera snabbt har INDY utrustats med en centralbroms som låser hjulen på ett ögonblick.


Automatisk låsning - Det är mycket enkelt att fälla buggyn och samtidigt behöver du inte oroa dig för att skydda buggyn mot oavsiktlig lossning. INDY är utrustad med ett automatiskt låssystem, så att du kan ta tag i och bära vagnen omedelbart efter att den har fällts ihop.


5-punkts säkerhetsbälten - möjligheten att fästa bältena på två höjder gör att vagnen kan anpassas till mycket små barns behov. Komfort under färden garanteras dessutom av säkerhetskuddarna, som gör att ditt barn glömmer alla begränsningar.


Praktiskt huvudstöd - barnets känsliga huvud behöver särskild uppmärksamhet. När du går med INDY stabiliserar det säkra nackstödet huvudets position i vagnen och skyddar det från att förskjutas.


Positiva tester - konstruktionen och materialen som används i INDY har testats för att säkerställa säkerheten hos de ämnen och mekaniker som används i det välrenommerade Intertek-laboratoriet.


Bekväm användning i vardagen


Snabb hopfällning och öppning - INDY har utrustats med en mekanism som gör att du kan fälla och fälla upp vagnen med bara en hand. Tack vare den här funktionen kan du använda vagnen även när du håller ditt barn i handen.


Smidig justering av ryggstödet - en promenad är ett utmärkt tillfälle för barnet att observera världen, upptäcka nya platser och sova utomhus. Därför har INDY utformats med en smidig justering av ryggstödet, så att vagnen hela tiden stöder ditt barns utveckling.


Bekväm stötfångare - INDY-stötfångarna har den funktionen att de kan lossas i en eller två delar. När du behöver sätta ditt barn i vagnen eller ta bort stötfångaren helt och hållet kan du göra det snabbt och enkelt.


Svängbara hjul - när du använder barnvagnen varje dag måste du ofta ta dig fram bland folkmassorna. Med INDY är detta inget problem. De lätta och mycket lättmanövrerade hjulen av splitterbeständigt EVA-skum gör körningen till ett nöje och den extra dämpningen skyddar ditt barn från stötar.


Fönster i markisen - kontakten med barnet är mycket viktig, därför har ett särskilt fönster skurits in i INDY-markisen, vilket inte begränsar förhållandet mellan förälder och barn, även när man åker i regn.


Materialskyddsfilm - efter att ha vikt barnvagnen kan den förvaras bekvämt. Du behöver inte oroa dig för att materialet ska bli smutsigt eftersom det skyddas av en film som begränsar barnvagnens direkta kontakt med marken.


Detta och mycket mer


Vattentätt material - vädret är ibland nyckfullt, men det vattentäta materialet i INDY-överdraget förhindrar att vatten tränger in i vagnen och skyddar ditt barn från regn.


Lätt ram - INDY väger bara 6 kg eftersom den är tillverkad av aluminium. Därför kan den lätt transporteras, lyftas och flyttas. Till och med med en hand.


Kompakta mått efter hopfällning - vagnen är 46x27x60 cm efter hopfällning. Den tar liten plats, så du kan ta med den på en weekendresa till vännerna eller placera den bredvid dig på en fullsatt buss.


Rymlig korg - en bok, en dryck, en extra filt - allt detta får plats i den stora korgen under INDY-sätet. Dessutom får lastkapaciteten på upp till 3 kg dig att glömma alla begränsningar.


Praktiska tillbehör - setet levereras med ett regnskydd och en fotmanschett för att skydda ditt barn i dåligt väder.

Identifikation

EAN 5902533912568
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner