Tillbaka till toppen
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor
Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor

1 / 9

Owlet, Monitor Duo 3 Babymonitor

(22 recensioner)
3 999 kr
– Smart Sock låter dig enkelt spåra barnets syrenivåer och hjärtfrekvens – Avläsningar som kan visas i realtid med Owlet-appen (kompatibel med iOS och Android) – Basstation och Owlet App meddelar dig när avläsningar lämnar säkra zoner – Mäter
Läs mer
Smart Sock låter dig enkelt spåra barnets syrenivåer och hjärtfrekvens
Avläsningar som kan visas i realtid med Owlet-appen (kompatibel med iOS och Android)
Basstation och Owlet App meddelar dig när avläsningar lämnar säkra zoner
Mäter sömntrender inklusive totala sömntimmar, antal gånger vaknat och sömnkvalitet
16-timmars batteritid med snabbladdningsfunktion
Bekväm, trådlös laddning med basstationen
Owlet Cam låter dig strömma säker HD-video av baby från var som helst
HD 1080p-video med mörkerseende och tvåvägsljud
Bakgrundsljud gör att du alltid hör din baby när du använder andra appar
Rumstemperaturgivare låter dig veta om barnets rum är för varmt eller för kallt
Känna dig säker på att endast de du väljer kan titta via säker, krypterad WiFi
Väggmonteringssatsen är enkel att installera och håller kablarna borta från små händer

Vad du får:
– 1 x Strumpssensor
– 1 x Basstation
– 4 x Strumpor
– 1 x Owlet Cam
– 1 x Magnetisk Bas
– 1 x EU-adapter
– 1 x USB-kabel
– 1 x Väggmonteringssats


A

AnvA00

För en månad sedan

Vi har nu testat Owlet Monitor Duo ett tag och är absolut nöjda. Gick bra att komma igång och allt man behöver finns i appen sen. Efter att ha haft svårt att sova och slappna av med första barnet köpte vi denna till andra barnet och det gör skillnad! Appen är bra för att kunna titta till och hålla koll när man är vaken men det är framförallt skönt att veta att den larmar när vi sover. Det är såklart en investering men det är en orolig tid i början och vi resonerade tillslut så att det var värt det, framförallt då på grund av att kunna slappna av mer och inte oroa sig när man ska sova tex. Det är alltså sockan som vi tycker allra mest om. Men kameran är också toppen! Vi är helt okej nöjda med kameran men det finns problem som att det finns viss fördröjning tex. Har tidigare använt en kamera med tillhörande monitor och fördelen med den är att det inte finns någon fördröjning men med denna kan vi använda kameran direkt till telefonen och flera kan se samtidigt, och även när man är långt ifrån.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

F

Fredrik

För en månad sedan

Andra intrycket efter att ha använt Owlet en tid. Vi är nöjda med Owlet när vi använder den hemma hos oss själva. Känns bra att kunna se och höra barnet samt den har bra mörkerkamera. En sak som verkligen hade behövt utvecklas är att den borde kunna användas som en medtagbar babymonitor, men eftersom den behöver koppas upp till ett Wifi så behöver det finnas Wifi i närheten. Även om det finns Wifi så är det krångligt att konfigurera så det gör den inte användarvänlig. Batteritiden för sockan är på ca 1 dygn vilket är lite kort tid. Den hade också behövt gå in i viloläge när den ej känner av att den får data från barnet. Detta gör att batteriet laddas ur onödigt snabbt om den inte används och den ej sitter i laddstationen.

E

ER12

För en månad sedan

Det har varit helt fantastiskt att äntligen kunna använda Owlet Monitor Duo. Det ger verkligen en annan sorts lugn och ro att kunna övervaka mitt barn med så mycket detalj utan att vara precis bredvid. Även om man har en bra monitor så blir man lätt orolig och springer in och vill se att barnet andas väl. Detta hände mig och min man ibland! Men nu är det så lätt att se på appen att mitt barn mår bra, han andas, hans hjärta slår fint ❤️ att rummet är bekvämt. Det finns annat onödigt man kan spara på, men detta är ett måste för oss. Jag hade velat kunna ”spola tillbaka” i monitorn så man kan spara såna gulliga stunder till framtiden, tex om barnet rullar eller gör något annat som man tycker är söt i sömnen och vill visa den andra förälder eller så. Men annars, monitorn funkar fint hos oss!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

C

ChrisBBerg

För en månad sedan

Sammanfattningsvis: Oerhört enkel att använda! Användarvänlig app + tydliga videos & instruktioner på hemsidan, om hur det fungerar, vad som gör vad. Kan kännas dyr i inköp men jämfört med den information & trygghet som ges, är det värt varenda öre! Owl sock duo loggar bebisens sömn, kollar andning & syresättning. Enormt värdefulla funktioner som håller koll på hur bebis sover + dessutom den hur många gånger bebisen har vaknat. Med kamerans livefunktion ser du, efter lite besvärlig installation, vad som sker inne i barnrummet. Med denna kan man tryggt lämna sin lilla en kort stund. Detta är ett värdefullt hjälpmedel som sänker vardagsstressen!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Sofia

För en månad sedan

Har använt sockan och kameran nu ett tag och det fungerar väldigt bra. Min dotter sover gärna på mage och innan sockan så var jag orolig och tittade till henne titt som tätt men nu slipper jag göra det då jag vet att hon sover tryggt. Kameran använder vi oväntat mycket även fast hon fortfarande sover i samma rum som oss. Använder den främst när hon sover själv i rummet dagtid men kan också använda den under natten om hon vaknar till för att se om hon somnar om eller inte (hon vaknar annars oftast om jag ska dit med handen eller titta till henne). Sockan och kameran var enkla att installera och koppla ihop med den tillhörande appen. Sockan har bra batteritid och kameran har bra kvalité på bild dag och natt. Den enda lilla minus jag har är att appen inte alltid fungerar felfritt, upplever att det ibland tar lång tid innan videon startar.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.