Bajsspelet

(Övrig)

Bajsspelet
Tipsa en vän
195 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-2 arbetsdagar

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

NYHET! Ny uppdaterad version!

Bajsspelet är ett roligt spel för barn och vuxna i alla åldrar.

Alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana där pruttljud och mycket annat gör spelet till en rolig tillställning med många skratt. Kom ihåg, försten till toaletten vinner!

Nu med två nya bajskorvar: Emojibajs & Bäbisbajs!

Så välj bajskorv och var med du också i detta skitroliga spel!

Recensioner:
"Barnen tyckte det var jättekul, särskilt eftersom det fanns flera olika bajskorvar att välja mellan och majoriteten av dem gillade att göra de obligatoriska pruttljuden."
HÖGSTA BETYG!
Betyg: 5/5
Sydöstran / BLT, 13 december 2018

"Kiss och bajs blir en aldrig för gammal för och det här tämligen busenkla brädspelet har framkallat gapskratt hos såväl treåringen som 63-åringen."
Betyg: 4/5
Värmlands folkblad, 15 december 2018

"Enkelt och roande för barn (eller vuxna) i kiss- och bajsåldern."
Betyg: 4/5
Kommunalarbetaren, 12 december 2018

"Imponerande många typer av bajskorvar: tio stycken finns att välja på som spelpjäser. Bara det skapar fnissattacker och högljudda funderingar hos barn i rätt ålder. (...) Du slår en tärning och flyter din bajskorv framåt på spelplanen. Hamnar du på en brun ruta ska du göra pruttljud, på en gul ruta kissljud och på en röd ruta ta ett steg tillbaka med din bajskorv. (...) Är kiss och bajs det roligaste du vet har du en högtidsstund framför dig."
Expressen, 7 december 2018

"Flytta din bajskorv på planen. Hamnar du på brunt gör ett pruttljud, på gult ett kissljud. Den som först plumsar ned i toaletten vinner. Två femåringar tjöt av skratt: Skitkul!"
Sydsvenskan / Helsingborgs Dagblad, 5 december 2018

"Prutt Även ett riktigt skitspel är lärorikt (...) Bajsspelet är toppen, konstaterar några av barnen på avdelningen Valhall på Hybelejens förskola på Herrhagen i Karlstad. Jätteroligt att man får välja bajskorv (säger ett av barnen). (...) Förskolelärare Anna Johansson sitter med vid spelbordet. Det är bra för det är tillräckligt enkelt för att de ska klara av att spela själva. Och det är bra träning på att räkna, säger hon. (...) De lär sig så mycket, samarbete, att vänta på sin tur, att man inte alltid vinner och att man ska spela klart även om det inte går så bra, säger hon."
Betyg: 4
Nya Wermlands-Tidningen, 1 december 2018


"Ett lättsamt tärningsspel som lockar till en hel del skratt hos både barn och vuxna. Olika modeller av bajskorvar tävlar mot varandra och först till toaletten vinner. För att slippa straffas med bakåtsteg på vissa rutor måste man göra prutt- eller kissljud. Enkla spelregler och söta spelfigurer. (...)" 
Västerbottens-Kuriren, 1 december 2018

"Du är en bajskorv och du har bråttom till toaletten. Du tävlar mot andra bajskorvar på en bana där överraskande kiss- och pruttpauser gör racet lite mer oförutsägbart och tokigt. Först till plums i porslinstronen vinner. (...) Komma igång-tid: Mycket snabb start om du inte fastnar i den tunga existentiella frågan om vilken typ av spillning du identifierar dig bäst med."
Borås tidning, 30 november 2018

Välj om du ska vara hård-bajs, lösbajs, bebis-bajs, emoji-bajs eller någon annan av de åtta bajsklumparna och skynda dig så fort du kan till toaletten. På vägen måste du ibland göra ett pruttljud, ibland ett kissljud. Populära Bajsspelet är ingen nyhet, men det firar 10 år i år. Ett enkelt och skitroligt spel för de allra yngsta, som tycker att det är kul med kiss och bajs.
Tidningen 7, 29 november 2018

"Bajsspelet (Nicotext) för barn och vuxna i alla åldrar. Alla bajskorvar tävlar mot varandra på en spännande bana där pruttljud och mycket annat gör spelet till en rolig tillställning med många skratt."
Förskoletidningen, nr 3, 2017

"Under spelets gång får man bland annat göra pruttljud, vilket var mycket populärt."
Förskolan lärarnasnyheter.se, 7 december 2016

"Min fyraåring älskar det här spelet! Det är lätt att förstå och man ska göra bajs- och kissljud. Hur kan någon tycka det är tråkigt liksom?"
Betyg: 4/5
Föräldrar & Barn, nummer 19, nov-dec 2013

"Ett enkelt spel med gulliga bajskorvar ... I början var de vuxna mer fnissiga än barnen, men efter ett tag blev det mycket ljudande runt bordet."
Svenska Dagbladet, 8 december 2010
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Nicotext Kategori: Spel
Beräknad leveranstid: 1-2 arbetsdagar Bandtyp: Övrig
ISBN: 9789186283254 Antal sidor:
Språk: Svenska
Titel: Bajsspelet Författare:
Releasedatum: 2010-09-10 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 3
17%
33%
17%
0%
33%

Mest hjälpsamma positiva recension

jessica

Helt perfekt som första spel för en nybliven 4åring. Lagom avancerat när man inte spelat brödspel tidigare och lagom långt så intresset håller hela omgången. Och blir spännande extra spännande att ha bajskorvar som spelpjäser.
Enda minus är att det inte är så snyggt rent grafiskt men det bryr sig inte barnen om. Väldigt uppskattat, spelas gärna flera ggr om dan.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

John

Väldigt dåligt bearbetat spel. Man ska bara slå en tärning och hamna på olika rutor där man oftast inte ska göra någonting och ibland ska man själv göra ett kiss eller bajsljud. Det är hela spelet. Otroligt dåligt.

Slå en tärning och gå. Kommer du på en gul eller brun ruta, gör ett kiss/fisljud. Det är allt.
T.o.m. 4-åringen tycker det är tråkigt, för där händer ju aldrig någonting. Där blir aldrig någon twist eller händer något överraskande.

Helt perfekt som första spel för en nybliven 4åring. Lagom avancerat när man inte spelat brödspel tidigare och lagom långt så intresset håller hela omgången. Och blir spännande extra spännande att ha bajskorvar som spelpjäser.
Enda minus är att det inte är så snyggt rent grafiskt men det bryr sig inte barnen om. Väldigt uppskattat, spelas gärna flera ggr om dan.

För barn runt 4 år kanske...

Ett riktigt bajsspel!

Roligt spel som barnen uppskattar!

Väldigt dåligt bearbetat spel. Man ska bara slå en tärning och hamna på olika rutor där man oftast inte ska göra någonting och ibland ska man själv göra ett kiss eller bajsljud. Det är hela spelet. Otroligt dåligt.

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 16 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 126 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 94 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »