Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Döttrarna i Cornwall

1 / 1

Döttrarna i Cornwall

196 kr
1918 Första världskriget är slut och Clara har klivit ombord på tåget som ska ta henne till Cornwall. Hennes fästman har stupat i strid och med sig till hans familj har hon en hemlighet som under inga omständigheter får avslöjas. 1939 Claras do
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Fern Britton
Läs mer

1918 Första världskriget är slut och Clara har klivit ombord på tåget som ska ta henne till Cornwall. Hennes fästman har stupat i strid och med sig till hans familj har hon en hemlighet som under inga omständigheter får avslöjas.

1939 Claras dotter Hannah lever en sorglös vardag i familjens hem i Cornwall, men när andra världskriget bryter ut förändras tillvaron i ett slag. Hon tar värvning med övertygelsen om att det är det enda rätta, men precis som hennes mamma tvingades göra inser hon snart att allt har ett pris.

Nutid Hannahs dotter Caroline har alltid förutsatt att hon visste sanningen om sin bakgrund. När hon en dag tar emot en gammal koffert med minnessaker från två generationer inser hon att allt inte varit som hon trott.

“En hjärtevärmande roman.” Pia Lindestrand, BTJ-häftet

“Fern Brittons värme och empatiska förmåga är uppenbar i den här romanen.” Woman’s Weekly

“Varm och medryckande roman där Cornwall spelar en stor roll.” Daily Mail

Fern Brittons varma och empatiska personlighet har gjort henne till en enormt populär programledare i hemlandet England. Hon har skrivit många hyllade romaner där miljön i Cornwall har en lika bärande roll som karaktärerna. Fern Britton bor i Buckinghamshire, England, tillsammans med sin make och fyra barn.

Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789150969979
Publisher HarperCollins Nordic
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789150969979
Läromedel 0
Serie Pärlor i Cornwall
Storlek 379
Författare Fern Britton
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner