Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Händelserna på hästgården : familjens berättelse

1 / 1

Händelserna på hästgården : familjens berättelse

Ingår i kampanjen: Pocket - 4 för 3
75 kr
De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick
  • Sanna berättelser
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Anna Bohlin, Ulrika Fåhraeus
Läs mer

De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick bakom kulisserna och om den psykiska och fysiska terror som familjen levde med. Anna Bohlin, som har skrivit boken tillsammans med journalisten Ulrika Fåhraeus, var bara 14 år när hon själv föll offer för mannen som lovade att göra henne till stjärnryttare. Det hände aldrig, istället fick de fyra barn tillsammans.

Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.

Genre Sanna berättelser
Format Bok
EAN 9789137504506
Publisher Bokförlaget Forum
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789137504506
Läromedel 0
Storlek 298
Författare Anna Bohlin Ulrika Fåhraeus
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner