Tillbaka till toppen
Husets ABC : en handbok för husägare

1 / 1

Husets ABC : en handbok för husägare

Henrik Wannfors, Per Hemgren

420 kr
Att äga ett hus innebär många beslut kring stort och smått. Oavsett om du renoverar själv eller ska anlita hjälp är Husets ABC en god grund att stå på och en verklig bibel på området. Tonvikten har lagts på sådant som den normalt händige kan tänkas
  • Renovering
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Henrik Wannfors, Per Hemgren
Läs mer

Att äga ett hus innebär många beslut kring stort och smått. Oavsett om du renoverar själv eller ska anlita hjälp är Husets ABC en god grund att stå på och en verklig bibel på området. Tonvikten har lagts på sådant som den normalt händige kan tänkas klara på egen hand. Det praktiska arbetet beskrivs med tydliga illustrationer och steg för steg-anvisningar.

Husets ABC tar med läsaren från källargolv till taknock, från rum till rum. Material, utförande, funktion, skötsel, underhåll och reparationer beskrivs ingående. Dessutom förklarar den på ett enkelt sätt hur VVS- och elinstallationer fungerar. Husets yttre, fasader, fönster och dörrar samt hur man bygger en altan, burspråk eller vindskupor finns också med, liksom hur man skyddar huset mot inbrott, brand och skadedjur.

Sedan boken kom 2003 har den fortlöpande uppdaterats med de senaste rönen och bestämmelserna och nu kommer åter en genomgående reviderad upplaga. Bland nyheterna kan nämnas regler och förutsättningar för Attefallshus och andra bygglovsregler.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Renovering
Format Bok
EAN 9789113080413
Publisher Norstedts
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789113080413
Läromedel 0
Storlek 422
Författare Henrik Wannfors Per Hemgren
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner