Fri Frakt över 299kr
Fri Frakt över 299kr
Kundservice
Hygien med egenkontroll

Hygien med egenkontroll

4,5

(2)

4,5

(2)

622 kr

622 kr

I lager

Fre, 24 jan - ons, 29 jan


Säker betalning

14-dagars öppet köp


Säljs och levereras av

Adlibris


Produktbeskrivning

Hygien med egenkontroll är avsedd för dig som ska arbeta yrkesmässigt med mat. Det kan vara i restaurangkök, i butik eller på en mindre livsmedelsanläggning.
Boken ger grundläggande kunskap om hygien för att kunna arbeta med livsmedel.

Hygien med egenkontroll behandlar mikroorganismers förekomst och livsbetingelser, smittvägar och sjukdomar. Vikten av kunskap om den personliga hygienen samt hur man rengör lokaler och redskap betonas. Boken avslutas med en del som behandlar egenkontroll. För att underlätta inläsningen finns ordförklaringar i marginalen. Varje kapitel avslutas med en sammanfattning och repetitionsfrågor.

Boken är skriven för kursen hygien som är obligatorisk på Restaurang- och livsmedelsprogrammet men är lika användbar i utbildningar och yrken där man behöver grundläggande kunskaper om livsmedelshygien.

Ur innehållet
Baskunskaper
Människan, maten och mikroorganismerna
Allmän mikrobiologi
Smittspridning
Matförgiftningar
Konserveringsmetoder
Livsmedelshygien
Personlig hygien
Rengöring
Lokaler och utrustning
Provtagning
Offentlig kontroll
Egenkontroll del 1, grundförutsättningar
Egenkontroll del 2, HACCP
Egenkontroll del 3, Internrevision

Artikel.nr.

b28fe7db-7f38-4ee4-b6d0-16c75f84eb28

Kundbetyg

4,5(2)

Inger

för 8 månader sedan

Mattias Peter

för 2 år sedan

Ger typ det man behöver veta

Hygien med egenkontroll

4,5

(2)

4,5

(2)

622 kr

622 kr

I lager

Fre, 24 jan - ons, 29 jan


Säker betalning

14-dagars öppet köp


Säljs och levereras av

Adlibris