Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Pippi Långstrumps kokbok : recept från Villa Villekulla och de sju haven

1 / 1

Pippi Långstrumps kokbok : recept från Villa Villekulla och de sju haven

Astrid Lindgren, David Sundin

97 kr

-30%

139 kr
Recept från berättelserna om Pippi Långstrump med finurliga texter av Pippi-älskaren och hela familjens favorit David Sundin! Alla känner till Pippi Långstrump som flickan som kan lyfta en häst, har en kappsäck full med guldpengar och har seglat på
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Astrid Lindgren, David Sundin
Läs mer

Recept från berättelserna om Pippi Långstrump med finurliga texter av Pippi-älskaren och hela familjens favorit David Sundin!

Alla känner till Pippi Långstrump som flickan som kan lyfta en häst, har en kappsäck full med guldpengar och har seglat på de sju haven. Men har du tänkt på att hon också är en mästerkock? För det är hon faktiskt!

I historierna om Pippi, Tommy och Annika bakas, firas och bjuds det på mat, sötsaker och dryck av alla möjliga slag. Pippi bakar tårtor, bjuder på korv och steker pannkakor, och så vet hon vad som ingår i en rejäl sjörövarfrukost.

Det här har programledaren, författaren och Pippis största fan David Sundin tagit fasta på när han har valt ut det allra godaste från Pippis värld och satt samman till en kokbok som inte liknar någon annan. Smarriga recept av Johanna Westman och roliga tips och texter av David Sundin varvas med Pippi-citat och Ingrid Vang Nymans klassiska Pippi-bilder.

I Pippi Långstrumps kokbok välkomnas barn och vuxna att tillsammans laga godsaker och rätter från Pippis fantastiska värld. Och så får vi äntligen lära oss hur man gör sina egna krumelurpiller!

Med recept av Johanna Westman.
Rikt illustrerad med bilder av Ingrid Vang Nyman.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789129738193
Publisher Rabén & Sjögren
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789129738193
Läromedel 0
Storlek 47
Författare Astrid Lindgren David Sundin
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner