Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Pokémon: Extra stora handboken

1 / 1

Pokémon: Extra stora handboken

(1 recension)
Ingår i kampanjen: Bokrea
119 kr

-30%

169 kr
Alla pokémon i hela världen – samlade i en EXTRA stor handbok, som ger svar på alla dina frågar och mycket mycket mer. Denna uppdaterade utgåva med över 875 pokémon är fylld med all den information du behöver för att bli en pokémonexpert. Med detalj
  • Skönlitteratur barn och ungdom, Facklitteratur barn och ungdom, Ungdomsböcker
  • Bok
  • Häftad
  • Svenska
Läs mer

Alla pokémon i hela världen – samlade i en EXTRA stor handbok, som ger svar på alla dina frågar och mycket mycket mer. Denna uppdaterade utgåva med över 875 pokémon är fylld med all den information du behöver för att bli en pokémonexpert. Med detaljerade färgillustrationer, spännande statistik, tydliga faktarutor och pedagogiska kapitel får du här en djupdykning i varje enskild pokémon, från den första generationen till den allra senaste. Bokens tydliga faktabas och de färglagda illustrationerna inbjuder till läsning för alla som någon gång fastnat för de magiska monstren i pokémonvärlden. En bok att bläddra fram och tillbaka i och återkomma till gång på gång!

Upptäck mer inom Böcker
Genre Skönlitteratur barn och ungdom Facklitteratur barn och ungdom Ungdomsböcker
Format Bok
EAN 9789179772154
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Häftad
Språk Svenska
ISBN 9789179772154
Läromedel 0
Storlek 560
A

Anonym

För 20 dagar sedan

Denna bok var inte vad jag förväntat mig. Den innehåller bilder på varje Pokémon, med lite text, men saknar tips och trix eller info för att fånga/slåss med dem. En besvikelse tyvärr.