Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Medicinskåp Demerx Pisla Stor Vitt

1 / 1

Medicinskåp Demerx Pisla Stor Vitt

773 kr

-7%

Rek pris. 830 kr
Rejält medicinskåp i vitlackerat stål med grönt kors på vänstra dörren. Generös förvaringsyta med flera hyllplan. Anti-rostbehandlad pulverlackering. Med låsbara ytterdörrar samt låsbart innerskåp. EAN-Kod: 6414675122600 Bredd: 600 mm, Djup: 125 mm,
Läs mer

Rejält medicinskåp i vitlackerat stål med grönt kors på vänstra dörren. Generös förvaringsyta med flera hyllplan.
Anti-rostbehandlad pulverlackering.
Med låsbara ytterdörrar samt låsbart innerskåp.

EAN-Kod: 6414675122600
Bredd: 600 mm, Djup: 125 mm, Höjd: 500 mm

Demerx har det mesta inom badrumstillbehör. Men vi erbjuder också hela PISLA’s enorma sortiment, med det mesta för hus och hem.
Målsättningen är att de produkter vi marknadsför ska vara lite bättre, lite smartare och lite roligare! Med allt från badrumstillbehör som toaborstar och krokar till exklusiva badrumsmöbler och duschset finns nästan allt för ditt badrum!
Duschar & duschtillbehör, badrumsmöbler, toasitsar, toaborstar, duschkorgar, personvågar, avfallshinkar, halkskyddsmattor, stödhandtag, trådkorgar, hyllor, sitsar, pallar, tvättkorgar, blandarstrilar, T-list och tätlist, badrumsserier i krom och mattkrom, glashyllor samt massor med produkter för ett fuktsäkert badrum!
Och glöm inte att kolla in några av våra uteduschar!!! Sunny uteduscharna är soluppvärmda och ger möjlighet till gratis varmvatten, bra för miljön!!!
Finns i flera olika storlekar och modeller, ex Sunny 20 – Rymmer 20 liter, Sunny 40 – Rymmer 40 liter och har en fotdusch/vattenutkastare.
I PISLA’s sortiment finns allt från möbeltassar till spisluckor… Ex. Beslag, knoppar, gångjärn, gardinstänger, nivålister, förvaringssystem…
Kvalité och funktionalitet är A och O för oss och där är är materialvalet extra viktigt. Många av våra produkter är tillverkade i rostfritt stål 18/8 som med sin koppar- och krombeläggning bjuder på en vacker finish som kommer hålla en lång tid framöver

Artikelnummer: 11903000

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .