Tillbaka till toppen
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)
SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)

1 / 11

SILVA EXCEED 4X (7 Ah batteri)

(1 recension)
2 590 kr
SILVA EXCEED 4X (2021)  Rek butikspris: 3200 kr Träningspannlampan för dig med mycket höga krav låg vikt och prestanda. Extremt kompakt med kraftfullt USB-uppladdningsbart batteri (7 Ah ) Kombinationen av många tillbehör och det kraftfull
Läs mer

SILVA EXCEED 4X (2021) 

Rek butikspris: 3200 kr

Träningspannlampan för dig med mycket höga krav låg vikt och prestanda. Extremt kompakt med kraftfullt USB-uppladdningsbart batteri (7 Ah )

Kombinationen av många tillbehör och det kraftfulla och smidiga batteriet gör Silva 4X till ett perfekt val för fartfyllda aktiviteter som cykling, topptursskidåkning, längdskidåkning, distanslöpning eller nattorientering. Exceed 4X är en av de mest kraftfulla lamporna från Silva med ett 7.0 Ah batteri som är både kraftfullt med smidigt och som placeras i batterihållaren på pannbandet. Exceed 4X inkluderar fem tillbehör för ökad komfort och olika möjligheter att använda pannlampan, vilket gör den extremt mångsidig. 

Låg vikt är en förutsättning när du vill ta träningen till nästa nivå. Med den här flexibla pannlampan kan du optimera vikten efter dina behov. Den ergonomiska nackplattan är utformad för att batteriet ska sitta stadigt på baksidan av huvudet, men kan lossas och ersättas av den bakre kabelhållaren. Detta gör att du kan bära batteriet i fickan för att minska tyngden på huvudet och hålla pannlampan avskalad och enkel. Det breda, delvis gummerade pannbandet och den ergonomiska nackplattan säkerställer att pannlampan sitter där den ska, och ger bekväm passform även under långa och krävande aktiviteter. Det avtagbara toppbandet över huvudet ger extra stöd när du behöver det. Pannbandet är utformat för att kunna träs på hjälmen genom att ta loss nackplattan, vilket gör att du kan använda antingen det medföljande hjälmfästet, eller bara sätta fast pannlampan på hjälmen och ge dig ut. 

Exceed 4X har Silva Intelligent Light® som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maximera fart och prestera sättpå ett bättre . Den smarta ljustekniken Silva Flow Light optimerar ljuset ännu ett steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet. Genom att vinkla ljuset nedåt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt och uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter anpassat för högre tempo.

Super low-läget (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka. Till exempel för toppturs-skidåkning där du kan använda det låga ljusläget när du går uppför berget och på så vis spara på batteriets brinntid. Exceed 4X har också ett boost-läge på 2300 lumen vilket ger ett extra kraftfullt ljus vid aktiviteter som kräver bättre sikt, så som till exempel kvällsskidåkning etc. 

5 tillbehör som ingår: 

 • Hjälmfäste som är designad för de flesta hjälmar och fästs med tålig 3M-tejp

 • Batterihållare för ökad komfort när batteriet bärs på huvudselen. 

 • Förlängningssladd för att kunna förvara batteriet i ficka eller väska.

 • Toppband på huvudselen för adderat stöd och stabilitet

 • Cable-guides som, håller din förlängningsladd på plats på huvudselen


Specifikation:

 • Lumen (Boost/Max/Med/Min): 2300 / 2000 / 1000 / 80

 • Räckvidd (Max/Med/Min): 220 m / 120 m / 40 m

 • LED typ: 3 x High power LEDs

 • Brinntid +20 ºC (Max/Med/Min): 9 h / 14  h / 44 h

 • Brinntid -5 ºC (Max/Med/Min): 3 h / 8 h / 44 h

 • Batteri: Li-Ion 7,4 V 7,0 Ah  

 • Batteriindikator laddningdnivå: Ja

 • Vikt (pannlampa med batteri): 364 g

 • Vikt (batteri): 235 g

 • Laddningstid: 8 h

 • Laddningstyp: USB

 • IP klass: IPX5 - Står emot tuffare regnoväder

 • Silva Intelligent Light® - Unik kombination av en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt

 • Silva Flow Light - Justera ljusbilden efter olika aktiviteter

 • Boost mode (2300 Lumen) - Extra kraftfullt ljus vid aktiviteter som kräver bättre sikt


sökord:  silva pannlampa uppladdningsbar , uppladdningsbar pannlampa premium , uppladdningsbar pannlampa silva , silva pannlampa mountainbike , silva pannlampa terränlöpning , silva pannlampa längdskidåkning , silva pannlampa topptursskidåkning , silva pannlampa orientering


M

Mojje

För 10 månader sedan

Väldigt bra ljus och gedigen konstruktion. Dock kunde batteriet varit plattare för att undvika skador vid fall.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.