Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
American Beauty (Blu-ray)
American Beauty (Blu-ray)

1 / 2

American Beauty (Blu-ray)

(6 recensioner)
79 kr
American Beauty har med sin intelligens, fräckhet och syndiga komik en given plats i filmhistorien. Belönad med 5 Oscars, placerad på över 275 tio-i-topplistor över hela världen och utnämnd till årets bästa film av över 65 filmkritiker är det här en
  • Drama, Thriller
  • Blu-ray
  • 1999
  • Nordiskt omslag
Läs mer
American Beauty har med sin intelligens, fräckhet och syndiga komik en given plats i filmhistorien. Belönad med 5 Oscars, placerad på över 275 tio-i-topplistor över hela världen och utnämnd till årets bästa film av över 65 filmkritiker är det här en film värd att se flera gånger. Filmens huvudpersoner är den outplånlige Lester (Kevin Spacey) och hans fru Carolyn Burnham (Annette Bening). Ett till synes ordinärt par i en förorts anonyma grannskap, med ett äktenskap som sakta men säkert är på väg att spåra ur. American Beauty är inte bara en oförglömlig filmupplevelse med briljant skådespeleri utan också en film som visar hur viktigt det är att se det vackra i livet... innan det är för sent.
Format DTS HD - Master Audio
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Drama Thriller
Format Blu-ray
Orginaltitel American Beauty
Regissör Sam Mendes
Inspelningsår 1999
Skådespelare Allison Janney Annette Bening Kevin Spacey Mena Suvari Peter Gallagher Thora Birch Wes Bentley
Filmformat Widescreen (2.35:1) Anamorfisk HD 1080p
Längd 117
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 7332431038172
A

Anonym

För 3 år sedan

Amazing

A

Anonym

För 3 år sedan

Mycket bra film, bra manus och man kan verkligen sätta sig in i att detta kan ske i verkligheten. Väl värd att se om man gillar drama.

A

Anonym

För 6 år sedan

Bild och ljud: Bilden är klar och relativt skarp, men detaljrikedomen kunde varit betydligt bättre. Angående ljudet så finns det inget att anmärka på. 3/5. Filmen: Ålderskris när den är som bäst. Filmen i sig är ett mästerverk och jag kan starkt rekommendera den, även om man vanligtvis inte är någon beundrare av drama. 9.5/10. Totalbetyget slutar på en femma, trots bilden inte levde upp till mina förväntningar i.o.m att filmen i sig är en av de bättre jag sett.

A

Anonym

För 7 år sedan

En av de bästa filmer jag sett.

A

Anonym

För 8 år sedan

Medelklassångest när den är som bäst. Fantastiskt manus. En komedi och en tragedi. Filmen är också väldigt vacker. Kevin Spacey gör sitt livs roll men de andra är också bra. Flera scener som kan betecknas som klassiska! En av mina absoluta favoritfilmer.