Tillbaka till toppen
Beck 43-46 Box
Beck 43-46 Box

1 / 2

Beck 43-46 Box

(3 recensioner)
199 kr
BECK 43 - ETT NYTT LIV I vattnet nära Liljeholmen hittas en kropp flytande. Den döda, en dansk medborgare på 39 år, är medlem av en beryktad knarkliga från Danmark. Ledaren för ligan sitter av ett straff i fängelse i Sverige och pratar helst endas
  • Drama, Svensk, Crime
  • DVD
  • 2022
  • Svenskt omslag
Läs mer
BECK 43 - ETT NYTT LIV
I vattnet nära Liljeholmen hittas en kropp flytande. Den döda, en dansk medborgare på 39 år, är medlem av en beryktad knarkliga från Danmark. Ledaren för ligan sitter av ett straff i fängelse i Sverige och pratar helst endast med Steinar Hovland.

BECK 44 - RAGE ROOM
På en klassåterträff har Josef mött Cissi som han under skoltiden hade ett kort förhållande med. Cissi anförtror sig till Josef och berättar om sin far som har avlidit efter att brutalt ha väckts av en okänd, maskerad förövare mitt i natten. Utredningen lades ner efter en kort tid och Cissi är förargad över hur polisen agerat. För att vinna poäng hos Cissi sätter Josef igång att utreda mordfallet, utan godkännande från Alex. Även Steinar blir intresserad av fallet då de tillsammans trillar rätt in i vad som är en mycket obehaglig brottsplats.

BECK 45 – 58 Minuter
Alex Beijer gör sig redo för att medverka i morgon-TV. Under direktsändningen dyker en vakt som arbetar i byggnaden upp med draget vapen. Alex tas då som gisslan. BECK-gruppen som i direktsändning bevittnar kidnappningen sätter omedelbart igång med att komma till undsättning.

BECK 46 – DEN GRÅTANDE POLISEN
Efter en dödsskjutning av en pojke på bara 14 år, är kritiken omfattande. En massiv demonstration mot polisvåld går snett och kritiken blir ännu större. En buss som även har en hållplats vid Polishögskolan, utsätts för attentat och Alex och Martin kallas till brottsplatsen. Samtliga passagerare har brutalt skjutits. Förutom en person är samtliga av de skjutna antingen poliser eller elever på Polishögskolan. Är attentatet möjligen sammankopplat till de stora demonstrationerna mot ordningsmakten?

Upptäck mer inom Film
Format Dolby Digital 5.1
Ljud Svenska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Drama Svensk Crime
Format DVD
Orginaltitel Beck 43-46
Inspelningsår 2022
Skådespelare Jennie Silfverhjelm Kristofer Hivju Martin Wallström Måns Nathanaelson Peter Haber
Filmformat Widescreen (1.78:1)
Längd 357
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7332421065829
T

Ted

För 17 dagar sedan

Beck som vanligt men gillade 58 minuter

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

R

Rrr

För en månad sedan

Rrrrrrrrrrrr

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Maj-Britt

För en månad sedan

Bra pålitlig säljare och snabb leverans

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.